Çözüldü Bedrock ile Giren Oyuncular Java'da Görünen Özel Hayvanları Göremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordDante123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
UmbraFlareD

Discord:

umbraflared

Harika, bu detaylar sorunu çözecek kişinin durumu tam olarak anlamasını sağlar. İstediğin eklemeleri yaparak metni ve başlığı şu şekilde düzenledim:

Başlık:

Bedrock ile Girenler Özel Hayvanları Göremiyor (0 MB Pack Sorunu & ItemsAdder)

Konu İçeriği:

Merhaba,

Sunucumda Java oyuncularının görebildiği özel hayvanlar (moblar), Bedrock ile giriş yapan oyuncularda görünmüyor. Sorunu analiz etmeniz için Geyser extension klasörünün görüntüsünü ve sunucu loglarını ekte paylaşıyorum.

Yaptığım işlemler ve mevcut durum şu şekilde:

• Geyser eklentilerini ve extensions klasöründeki tüm .jar dosyalarını en güncel sürümlerine yükselttim.
  • Sunucuda ItemsAdder kullanıyorum.
  • Bedrock ile sunucuya bağlanırken indirilecek içerik boyutu 0 MB olarak görünüyor.
  • Oyuna girildiğinde oyuncu isimleri ve rütbe (rank) tagları düzgün gözüküyor, ancak özel hayvanlar gözükmüyor; Yengeçler, Kelebekler gibi mobların hepsi Domuz (Pig) olarak görünüyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Görsel boyutları yüksek olduğu için foruma yükleyemedim hızlıresim üzerinden linklerini iletiyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
java

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bedrock

geyser extensions dosyası

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

modelengine ve itemsadder mı
Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

ikisininde

itemsadder bedrock desteklemiyor

benim bildiğim kadara ile yok ancak kendi texturpackınızı yapabilirsiniz .mcpack kullanıcaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl