LordDante123
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- UmbraFlareD
Discord:
umbraflared
Harika, bu detaylar sorunu çözecek kişinin durumu tam olarak anlamasını sağlar. İstediğin eklemeleri yaparak metni ve başlığı şu şekilde düzenledim:
Sunucumda Java oyuncularının görebildiği özel hayvanlar (moblar), Bedrock ile giriş yapan oyuncularda görünmüyor. Sorunu analiz etmeniz için Geyser extension klasörünün görüntüsünü ve sunucu loglarını ekte paylaşıyorum.
Yaptığım işlemler ve mevcut durum şu şekilde:
Görsel boyutları yüksek olduğu için foruma yükleyemedim hızlıresim üzerinden linklerini iletiyorum
java
bedrock
geyser extensions dosyası
Başlık:
Bedrock ile Girenler Özel Hayvanları Göremiyor (0 MB Pack Sorunu & ItemsAdder)Konu İçeriği:
Merhaba,Sunucumda Java oyuncularının görebildiği özel hayvanlar (moblar), Bedrock ile giriş yapan oyuncularda görünmüyor. Sorunu analiz etmeniz için Geyser extension klasörünün görüntüsünü ve sunucu loglarını ekte paylaşıyorum.
Yaptığım işlemler ve mevcut durum şu şekilde:
- Geyser eklentilerini ve extensions klasöründeki tüm .jar dosyalarını en güncel sürümlerine yükselttim.
- Sunucuda ItemsAdder kullanıyorum.
- Bedrock ile sunucuya bağlanırken indirilecek içerik boyutu 0 MB olarak görünüyor.
- Oyuna girildiğinde oyuncu isimleri ve rütbe (rank) tagları düzgün gözüküyor, ancak özel hayvanlar gözükmüyor; Yengeçler, Kelebekler gibi mobların hepsi Domuz (Pig) olarak görünüyor.
Görsel boyutları yüksek olduğu için foruma yükleyemedim hızlıresim üzerinden linklerini iletiyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.