Basic TEAM Wars | Takımlar Arası Savaş Eklentisi | YAYINDA!

Gerçekten harika duruyor fakat tanıtım için bir video çekilirse daha detaylı şekilde görebiliriz bence

Eklentiden Görüntü Veya Video Atarsan Daha Güzel Olabilir. Elmas Bıraktım.

Plugin paketimi 100tl anlamadım yoksa bir plugin mi fiyatı bu

Gerçekten harika duruyor fakat tanıtım için bir video çekilirse daha detaylı şekilde görebiliriz bence
Teşekkürler :mc_38-0: Video çekilmişti fakat yeni çekimleri yapılacak buraya eklemeyi bir an aklımdan çıkmış.

Eklentiden Görüntü Veya Video Atarsan Daha Güzel Olabilir. Elmas Bıraktım.
| Teşekkürler, :mc_175-1:

Plugin paketimi 100tl anlamadım yoksa bir plugin mi fiyatı bu
Eklenti fiyatıdır.

Evet, çok. Geliştirilmediği sürece 100TL etmez diye düşünüyorum.
Daha iyisini senden bekliyorum? Sallamak çok kolay birşey biliyorsun, Ortaya icrat koyacaksın ki 100TL Etmez diyeceksin.

Böyle güzel kaliteli hizmetler sunan birisinden de bu şekilde hizmetin de gelmesi kral bir hareket olmuş ki sizlere başarılı satışlar dilerim :))

Daha iyisini senden bekliyorum? Sallamak çok kolay birşey biliyorsun, Ortaya icrat koyacaksın ki 100TL Etmez diyeceksin.
Daha önce konuşmuştuk hocam, yine söyleyeyim o zaman, icraat yakında gelecek ve çoğu ürünüm 30TL den fazla olmayacak fakat inanmak istemiyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eklentiyi alıp test ettin mi ki xd
Test etmek için 100tl vermem :)
Ki bunu kendim de yapıyorum ve bugfix ya da eklemeler yapmak için kendi yazdığımı kullanmam daha mantıklı olacaktır

Daha önce konuşmuştuk hocam, yine söyleyeyim o zaman, icraat yakında gelecek ve çoğu ürünüm 30TL den fazla olmayacak fakat inanmak istemiyorsunuz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Test etmek için 100tl vermem :)
Ki bunu kendim de yapıyorum ve bugfix ya da eklemeler yapmak için kendi yazdığımı kullanmam daha mantıklı olacaktır
Merakla bekliyor olacağım yapacağınız eklentiyi

Özellikler heyecan verici gözüküyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl