AxiTRBilişim Muhteşem Dell Marka Sunucularıyla Ve Paneliyle.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxiTRBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44.886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan 4 sene öncede sunucu almıştım ama nasıl heycanlıyım. bide yanında paketleri filan vermilerdi. kurdum acemi şansıyla o paketlerde 60 online 0 lag almıştım.
son durumunu bilmiyorum artık lag varmı tps oranı ne ama AXİTR yani kim bilmiyorki şu adı.
Eskisinden çok daha iyi makineleri sadece fiyatlar sıkıntı.

Eskisinden çok daha iyi makineleri sadece fiyatlar sıkıntı.

Vds fiyatlarımız 2012 den beri değişmesi slotlu sunucularda desteğin hızlanması için düşük slotlu sunuculardan bir kaçı kaldırıldı ve 2 yıl önce ufak bir zam yapıldı

Slotsuz yani linux sunucu olaral satışınız varmıydı hocam

Buradaki arkadaşların %50 si yok abi vds fiyatları diğer firmalara göre pahalı yok abi hala slotlu sunucu satıyorsunuz yok abi hala paketleriniz çöp yok abi hediye vermiyorsunuz böyle şöyle diyip konuyu baltalama amacında yorum atmışlar onlara ne yazikki üzülüyorum ;)

AxiTRBilisim verdiği slotlu makineler sizin aldığınız vds'lere göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Gidip windows sunucuya sunucu açan adam gelip slotlu sunuculara laf atmayı derhal bıraksın, web panelli sunucular daha performanslı oluyor, yahu arkadaşım firma size hediye verecek diye bir zorunluluğu yokki, bir sunucu açacaksan herşeyin üstünden geleceksin, bunu yapamayan adam sunucu açmasın bu kadar basit.

Screenshot_3.png

Ayrıca AxiTRBilisim firması size diyorki ram sınırı yok, istediğin kadar kullan

Hangi firma sizlere Oto Artan Ram özelliği sunuyor ?

X firması hediye veriyor diye bu firmayı kötülemek anlamına gelmez, bunu yapan iki üç arkadaş var yorumlarda vay halinize :-)

Kolay gelsin AxiTRBilisim

Buradaki arkadaşların %50 si yok abi vds fiyatları diğer firmalara göre pahalı yok abi hala slotlu sunucu satıyorsunuz yok abi hala paketleriniz çöp yok abi hediye vermiyorsunuz böyle şöyle diyip konuyu baltalama amacında yorum atmışlar onlara ne yazikki üzülüyorum ;)

AxiTRBilisim verdiği slotlu makineler sizin aldığınız vds'lere göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Gidip windows sunucuya sunucu açan adam gelip slotlu sunuculara laf atmayı derhal bıraksın, web panelli sunucular daha performanslı oluyor, yahu arkadaşım firma size hediye verecek diye bir zorunluluğu yokki, bir sunucu açacaksan herşeyin üstünden geleceksin, bunu yapamayan adam sunucu açmasın bu kadar basit.

Ekli dosyayı görüntüle 116077

Ayrıca AxiTRBilisim firması size diyorki ram sınırı yok, istediğin kadar kullan

Hangi firma sizlere Oto Artan Ram özelliği sunuyor ?

X firması hediye veriyor diye bu firmayı kötülemek anlamına gelmez, bunu yapan iki üç arkadaş var yorumlarda vay halinize :-)

Kolay gelsin AxiTRBilisim

Vizyonlu nadir insanlardan görünce mutlu oluyoruz. Herkes kendini öne çıkarmak için birbirini kötülüyor

Bence kaliteli nadir firmalardan eskiden buradan bir çok sunucu almıştım hepside kaliteli erhangi bir sorun yaşamadım özellikle lag konusunda.

Çok eskiden almıştım. O zamanlar nasıl sunucu açılır bilmiyordum. O zamanlar güzeldi şimdi nasıl bilemiyorum.​

Sunucu alırdım saatlerce ftp başında beklerdim güzel günlerdi
Başkalarıyla atışmaktan uzak durabilen nadir ve eski firmalardan
İnsanların tek ön yargısı slotlu olması ve panel gerçekten çok eski bir tasarıma sahip fakat gerçekten güzel bir yer

Seneler önce 49. ile başlayan bi ip vardı. Son da ki portu değiştirerek sunucu arardık. :)

Kalite kalite kalite.

Başarılar dilerim. :melek:​

AxiTR cok eski bir kuruluş güzel olduğunu soyleyen cokta insan var bu kadar eski olmasının sebebide güzel olması diye düşünüyorum ancak websitenize girdiğimde o kadar eski ve itici bir tasarım varki satın almaktan soğutuyor, şuan ilk iş tasarımları değiştirmek olmalı bence başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl