AxiTRBilişim Muhteşem Dell Marka Sunucularıyla Ve Paneliyle.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxiTRBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44.886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana gündoğdu okulları yolunda axitr petshop ve axitr bilişim var neredeyse her hafta önünden geçiyorum. Muhtemelen sizin adanadaki bayiniz :D

2 Mağazamız aynı yerde fakat bilişim ofisine uğradığımız pek söylenemez evden çalışan insanlarız :)

28699185_221301865277288_8102826067898826345_o.jpg

Vay be eski panel hesabıma girmeye çalıştım. Hotmail'e güvenlik maili gelmediğini Burak Oyunda'dan öğrendim. Kral nerelerdesin ya :D​

Makineleriniz slotlu halen millet yeni sunuculara geçiyor AxiTRBilisim

Vay be eski panel hesabıma girmeye çalıştım. Hotmail'e güvenlik maili gelmediğini Burak Oyunda'dan öğrendim. Kral nerelerdesin ya :D​
İçim geçmiş uyuya kalmıştım. Çağırdılar geldim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Makineleriniz slotlu halen millet yeni sunuculara geçiyor AxiTRBilisim
Şirketler bizim paneli kiralamak ister siz vds istiyorsunuz eğer vds istiyorsanız buyrun 100 yıldır olan bir teknoloji bizde satıyoruz ondan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

güvenilir hosting

Ya her şey güzelde bir şey sileceğiz o şeyi silene kadar ben 7 tane skript yazarım. Dosyayı silecem içindekini sil diyo. İçindekinini içinde dosya var onuda sil diyo paradoksa giriyoz panelle.

İçim geçmiş uyuya kalmıştım. Çağırdılar geldim

Şirketler bizim paneli kiralamak ister siz vds istiyorsunuz eğer vds istiyorsanız buyrun 100 yıldır olan bir teknoloji bizde satıyoruz ondan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Onu 2017 den beri biliyoruz sadece slotlu satmanız geri kalıyor mc için uygun performaslı bol gb lı vds sunucular sunsanız güzel olur. Bunu Demek istedim.

Onu 2017 den beri biliyoruz sadece slotlu satmanız geri kalıyor mc için uygun performaslı bol gb lı vds sunucular sunsanız güzel olur. Bunu Demek istedim.
Adam bi elini yüzünü yıkasın dur :D​

Ya her şey güzelde bir şey sileceğiz o şeyi silene kadar ben 7 tane skript yazarım. Dosyayı silecem içindekini sil diyo. İçindekinini içinde dosya var onuda sil diyo paradoksa giriyoz panelle.
toplu dosya aktarımları için ftp kullanmalısınız

Gb üzerinden satmak yersiz bu sefer şu kadar gb sunucu alsam kaç kişi kaldırır soruları geliyor biz garantili satış yapıyoruz

İlk Minecraft sunucumu bilgisizce AxiTR den almıştım. O aldığım sunucu bana bayağı bir deneyim kazandırdı Şu anda kendi plugin paketlerimi yapıp oynayabiliyorum.
İlk axitr nin paketini düzeltmiştim :D
Kötü yorum yapanlara aldırmayın. Firmanın performansı çok iyi.

İlk Minecraft sunucumu bilgisizce AxiTR den almıştım. O aldığım sunucu bana bayağı bir deneyim kazandırdı Şu anda kendi plugin paketlerimi yapıp oynayabiliyorum.
İlk axitr nin paketini düzeltmiştim :D
Kötü yorum yapanlara aldırmayın. Firmanın performansı çok iyi.
Waow

Çoluk çocuk mu güldürdün beni :D Eleştiri yapmaya gerek bile duymuyorum AxiTRBilisim seviyorum ve saygı duyuyorum Bu bir eleştiri değil ayrıca öyle bir çabam olsaydı senin gibi gelip konuya attak yapardım ki gerek bile duymuyorum Öyle bir çabam da olmadı olmasında "Bu da senin kulağına Küpe olsun canım kardeşim" Daha da uzatmayacağım iyi günler Seviyorum Seni AxiTRBilisim

R nedir nasıl yapılır adlı çalışmamız, hiiç boşuna laf dalaşına girmeye kalkışma cümlelerini okudukça kendinle nasıl çeliştiğini rahat bir şekilde görebiliyorum. Neyse ne, @AxiTRBilisim umarım en kısa sürede ortama adapte olabilirsiniz hocam zamanında isminizi çok duyuyorduk.

Çok iyi olan ama fiyatları çok pahalı olmasıyla beni üzen kral hosting.

Bundan 4 sene öncede sunucu almıştım ama nasıl heycanlıyım. bide yanında paketleri filan vermilerdi. kurdum acemi şansıyla o paketlerde 60 online 0 lag almıştım.
son durumunu bilmiyorum artık lag varmı tps oranı ne ama AXİTR yani kim bilmiyorki şu adı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl