AxiTRBilişim Muhteşem Dell Marka Sunucularıyla Ve Paneliyle.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AxiTRBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 44.886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakkında güzel duyumlar aldım

En ucuz ve fiyatına göre lag olmayan güzel bir hosting!

Vaybe Taa 2013 yıllarında Bir Sunucu Satın Almıştım Eski Panel Şifremi Buldum Duygulandım :/

Kesinlikle çok beğendiğim bir firma. Tek eksiği ppanellerinde craftweb veya leaderos vb site satmıyorlar yani otomatik vip satma ve siteden kayıt olacak bir site teması satın almamakta ısrar ediyorlar halbuki bunu yapsalar daha çok müşteri memnuniyeti olacak. (Batihost bu konuda çok iyi inşAllah 2 yıldır kullandığım firma olan axitrbilisim e bu özellik gelir gelmesi zorunlu.)

kullanışlı makineleri var

2 yıldır kullanıyorum, kullanmayada devam edeceğim. Eksikleri yok mu? tabii ki var ancak zamanla bu eksikler giderilir.

Destek ekibini tek kişi yönetmese mesela güzel olur.
Verdikleri BungeeCord sunucularında konsol olsa çok iyi olur.
Sattıkları MineCraft sunucularının yanında ek ücretler karşılığında otomatik vip satabilecek ve authme destekli kayıt sistemi olan siteler eklenirse müşteri memnuniyeti artar.

Onun dışında makineleri gayet iyi, gereksiz ve hatalı plugin kuranlar veya düşük paketli sunuculara birsürü gereksiz plugin kuranlar kötü yorum yapabiliyor.

Eskiden açılmış birsürü dolandırıcı vs konuları var. Onlar tamamen yalandan ibaret tek amaçları firma karalamak. Adamlar dolandırıcı olsa 2011 yılından beri bu piyasada olmaz paraları toplar kapatır gider.

2011 yılından beri çok güzel hizmet veriyorlar bence kesinlikle paranız çöp olmaz ancak saçma sapan sunucu açıp tutturamazsanız bu sizin suçunuz bilişimin değil.

Başarılar dilerim.

Başarılı bir firma cogu kez bu firmadan sunucu acmıstım bi sıkıntıda yaşamadım

Son düzenleme:
akliteli bir şirket

Minecraft Türkiye kapanır AxiTR reklamı gitmez.
Başarılı bir firma, umarım dahada büyürsünüz.

başarılar reis ;) seni görmeyeli uzun zaman oldu

Slotlu sunucu çok eskide kalmadı mı? Keşke siz de vdsli hazır siteli minecraft sunucusu satsanız.

Sonsuza kadar axitr <3

Sadece destek ekibi çok yetersiz onun dışında seviyorum bu şirketi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl