Çözüldü AtomCraft Sorunsalı | Map Çalma, SonOyuncu Şifre Çalma vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batihost firmasının iş kollarına bakarsanız böyle bir hizmet göremezsiniz. Firmayı zan altında bırakacak ithamlar kişileri karalamaya benzemez. Bu tarz iddialara karşı kendimizi savunacağımız argümanlara sahibiz. Bize karşı tavrınız ve talepleriniz oldukça netti biz yardımcı olmaya çalıştıkça siz işi yokuşa sürdünüz :)
bizi yokuşa süren olay rakipsiniz diye bir karşı çıkmanızdı adam kayırmanızda cabası

videoma fake dedin illa yeni video çıkarıp rezil edeyim dicem zaten rezil etmiş güzel arkadaşlarım seni fake dedin kanıtladılar sonrada tamam inandım dıyorsun nasıl bir yüzsüzsün ulan sen allahın yüzsüz dilencisi seni atayımmı daha dilenme sslerini mesaj silme sslerini kanala he ?
Sen ilk öncelikle bir üslubunu takın, sonra beni rezil etmeye çalış.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sizin vurduğunuzun kanıtları var. Biraz zekası düşük olan kadir arkadaşınız videosunda bize exploit attığını iddia etmiş ve kayıtlardada açıkca gözüküyor. 1:19

Crash saldırsını bot ve ddos olarak tanımlayan tek insansın. Bilgin olmadığın konular hakkında yorum yapmak komik değil mi?

bizi yokuşa süren olay rakipsiniz diye bir karşı çıkmanızdı adam kayırmanızda cabası
Tarafımızca araştırmaya başlanmışken yetkilimize hakaret ederseniz size nasıl yardımcı olalım? Adam kayırıyorsunuz dediğiniz kişi müşterimiz. Müşterimize her koşulda destek olmalıyız. Bence her işletmede bu şekilde yapar. Ayrıca kullanım koşullarına aykırı davranışların sonuçları da net Batihost'da. Size de belirtmiştik işleyişin nasıl olacağını. Biz size yardımcı olmaya çalıştık sizde bize hakaret ettiniz olay orada bitti.

1337 12 yaş + arkadaşlar burda 21 yaşında olmuş :D

allaha dine şehitlere türk devletlerinede küfür etmen cabası dostum

Crash saldırsını bot ve ddos olarak tanımlayan tek insansın. Bilgin olmadığın konular hakkında yorum yapmak komik değil mi?
Videoda attın crash. Açıklardan yararlanınca exploit gönderdiğini sanan bir çocuk daha... Bunu kapattıktan sonra Bot saldırıları yapmanız peki? Fakat etkili olmadı.. :D Yurt dışı kapattığımda daha hiçbirşey yapamadınız.

Tarafımızca araştırmaya başlanmışken yetkilimize hakaret ederseniz size nasıl yardımcı olalım? Adam kayırıyorsunuz dediğiniz kişi müşterimiz. Müşterimize her koşulda destek olmalıyız. Bence her işletmede bu şekilde yapar. Ayrıca kullanım koşullarına aykırı davranışların sonuçları da net Batihost'da. Size de belirtmiştik işleyişin nasıl olacağını. Biz size yardımcı olmaya çalıştık sizde bize hakaret ettiniz olay orada bitti.
Dostum adamın makinesini bile kontrol etmediniz. xd

Dostum adamın makinesini bile kontrol etmediniz. xd
Makineyi kontrol ettiler, ama kontrol etmelerine gerek yoktu. Eğer saldırı yapsaydık onlardan önce veri merkezi makinemizin fişini çekmişti, bir şey bilmeyip konuşuyorsun. Umarım Covid olmazsın.

sizle muhattap olduğum için utanıyorum kendimden

alperene gidip atomcraftta ddos at diye yalvaran bir host görevlisi ve müşterisi.

Sunduğun kanıtlara değil boş Java kavganıza sinirlenerek öyle birşey dedi. Kadir'e Java bilgisi yok dedikten sonra sunucunuza Crash attı demek ki Java bilgisi gerçekten yokmuş.
Hacı sen kafayı sıyırmışsın... SonOyuncu Client'den giriş yapan bir oyuncu sunucumuza nasıl exploit atabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl