Atalente
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 58
- Minecraft
- Equettin
Discord:
Efe#0001
Aynen :dEkli dosyayı görüntüle 106707 hesap fake ki Aç mış bi hesap kendini savunuyo
Efe#0001
Aynen :dEkli dosyayı görüntüle 106707 hesap fake ki Aç mış bi hesap kendini savunuyo
asrınn.abakhann#3550
Yaptınmı .d ooo çok büyük birşey başarmışsın xvezzy skripti gerçekten çok zor aman allahım nasıl yaptın yoksa sen Coder mısın .d QE:R cidden beni güldürüyorsun videoda yok böyle bir skript 2 hafta 1 hafta önce vs konu açtın yani böyle bir skripti 2 haftada yapmak sdjsjd ve üstüne üstlük skripte 2 ye yakın harf hatası var .d bu arada videoda bilinmeyen komut dedi ya çok güldüm .dAynen :d
545sd
asrınn.abakhann#3550
Halledemeyiz.Bence bunu konu olarak açmanız saçma discorddan konuşarak halledebilirsiniz!
asrınn.abakhann#3550
10 Online mı ? .d minecraft sunucumuzda +90 rekoru gördük.ağlama be, kardeşim hala sürünüyorsun 10 onlinelerde :DD
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bencede ama anlamıyorlar işte :d
asrınn.abakhann#3550
Bu arada craftrosi'nin paketini içindeki bugları umarım kapamışsınızdır :)) içinde bir kod vardıda sizde o paketi kullanıyorsanız şuanda haliniz vah vah .daynen :D vah vah , vah
kardeşim yazdığın saat kaç 10 online sabah 12.00 veya 21.00 ve ileriki saatler ise bizde zamanında +80 gördük merak etme sizde bizim gibi büyük ihtimal büyük bir event veya 1,5k bir yt falan getirerek 90+ yaptınız yoksa durduk yere craftrise veya konyacraft fln olman lazım ki normal oyuncu+100 fln olsun10 Online mı ? .d minecraft sunucumuzda +90 rekoru gördük.
☆ Can#8830
☆ Can#8830
Sana bi şey diyen mi oldu ?gel dcye sana göstereyim ben fakeyi?
senin doğdugun tarihte acılmıs mc tr hesapım var
'hesapım' :pardon:gel dcye sana göstereyim ben fakeyi?
senin doğdugun tarihte acılmıs mc tr hesapım var
FurkanÖzcan#6347
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!