- Elmaslar
- 2.019
- Minecraft
- TheGaMeLiFe_HD
Discord:
BloodyX#4069
BloodyX#4069
BloodyX#4069
BloodyX#4069
Kardeş bende gelmiş paralı plşugin istiyor almayıncada bana küfrediyor nasıl bi mantık beni telif hakına sokacak ya buSana ne desem boş kardeş.
Küfür ediyor dediğin adamı tanırım kimseye durduk yere küfür etmez ve üslubu vardır kanıtın var mı ki durduk yere küfür ediyor diyorsun ?Kardeş bende gelmiş paralı plşugin istiyor almayıncada bana küfrediyor nasıl bi mantık beni telif hakına sokacak ya bu
Kanıt göster ey kardeş. Ben bu adamı iyi tanırım kendisi samimi bi' insan. Küfür ettiğini de hiç görmedim çok saygılı konuşur benimle hep.Kardeş bende gelmiş paralı plşugin istiyor almayıncada bana küfrediyor nasıl bi mantık beni telif hakına sokacak ya bu
Benden olgun ve üsluplu biri kendisi :)Kanıt göster ey kardeş. Ben bu adamı iyi tanırım kendisi samimi bi' insan. Küfür ettiğini de hiç görmedim çok saygılı konuşur benimle hep.
1 bile 0'dan büyüktür. Normal yani.Benden olgun ve üsluplu biri kendisi :)
:D:D1 bile 0'dan büyüktür. Normal yani.
Screenshot yolla screenshot.Hayir geldi bana küfür eti burda söylem istemiyorum
Bak diyorum ki sen durduk yere küfür ettiyse ss leri atta görelim durduk yere mi etti hak edene ediyorlar işte.Hayir geldi bana küfür eti burda söylem istemiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!