Arkadaşlar Bu Plugin Bana Vere bilirimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.014

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Arkadaşlar Ben bu plugn Paketi cok aradım bulamdım Yardım Plugin adı cücelerDiyarı plugin paketi
Vipleride Cücevip diye başlıyor :(

Bu Arkadaş menfaatcinin tekidir hayatı paradır pl istersin para ister resmen adamı açıklamak gerekirse paradır bu paketi ben buldum internetten paracı olma kardeşim dedim ben buldum senden para istemiyorum ama bu sana ders olsun dedim sövmeye başladı bunun gibi insanlar olduğu için oyundan tiksindiriyorlar herkes öğrensin bunun ne olduğunu skype ss atabilirim tabi insanlık hali o bana sövünce bende ona sövdüm
@Pyme @YaramazLimon @Bulletproof Metalhead @ImHai

Kardeşim ne sacmalıyorsun sen aceba beni kendinle karıştıma[DOUBLEPOST=1444932817,1444932716][/DOUBLEPOST]Fark edersen sen ban küfür etin ve beni forumda kücük düşürüyorsun Sana bi tavsiye kardeş Saygımı Asla aşmam bun böyle bil

Sana ne desem boş kardeş.

Kardeş bende gelmiş paralı plşugin istiyor almayıncada bana küfrediyor nasıl bi mantık beni telif hakına sokacak ya bu
Küfür ediyor dediğin adamı tanırım kimseye durduk yere küfür etmez ve üslubu vardır kanıtın var mı ki durduk yere küfür ediyor diyorsun ?

Kardeş bende gelmiş paralı plşugin istiyor almayıncada bana küfrediyor nasıl bi mantık beni telif hakına sokacak ya bu
Kanıt göster ey kardeş. Ben bu adamı iyi tanırım kendisi samimi bi' insan. Küfür ettiğini de hiç görmedim çok saygılı konuşur benimle hep.

Hayir geldi bana küfür eti burda söylem istemiyorum

beyler ss ler geliyor şimdi durun artık dayanamadım sövdüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl