Arkadaşlar Bu Plugin Bana Vere bilirimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.014
Sen bunun anasına küfür etmediysen haklısın ettiysen bir orda yanlışın var @KurtlarVadisindekiKurt[DOUBLEPOST=1444933530,1444933482][/DOUBLEPOST]'' TheGaMeLiFe_HD♡'' ne kadarda kendini beğenmiş biri

Küfür etmek aşırı normal bir tepkidir içinde biriktirdiğin nefreti ya bağırarak, ya bir şeyleri kırarak, ya da küfür ederek dışarı atarsın. Ki küfür etmek en iyi yoldur nefreti boşaltmak için. Evde bir şeyleri kırıp dökersek ailemiz de bizi kırıp dökeceği için onu yapamayız. Bağırsak da komşular ayaklanır. En iyisi küfür. Yardır allah yardır!

Küfür etmek aşırı normal bir tepkidir içinde biriktirdiğin nefreti ya bağırarak, ya bir şeyleri kırarak, ya da küfür ederek dışarı atarsın. Ki küfür etmek en iyi yoldur nefreti boşaltmak için. Evde bir şeyleri kırıp dökersek ailemiz de bizi kırıp dökeceği için onu yapamayız. Bağırsak da komşular ayaklanır. En iyisi küfür. Yardır allah yardır!
Ben birşeyleri kırarak bu kalp de olur eşyada olur kemikde olur :D bazende bağırırım komşu bilmem neresi yiyorsada gelsin hani onada saldırırım tam bir türk erkeği = odun gibi odun

Kanıtı bakın ban ne diyor bana buyurun
52kZAL.jpg

48kEdG.jpg

Kanıtı bakın ban ne diyor bana buyurun
52kZAL.jpg

48kEdG.jpg
beni bilen bilir up hızım yavaş ondan sonraki ssleride at tamam çok ağır küfür ettim biliyorum ama ben normalde kolay kolay küfür etmeyen bir insanım zaten işler yolunda gitmiyor birde bu arkadaş ben bu arkadaşdan pl istemedim yalan söylüyor bu 1
2-önce arkadaş sövdü yarın video up ederim
3-Arkadaş ağır sövmeseydi ben anasına sövmezdim up olursa şimdi atarım videoyu tüm konuşmalarla beraber

Ben Düzgünce De Dedim bi yanlış yazdım arkada birşey derken bu yazdı Buda bana böyle bi küfür eti Her neyse Konu uzatmanın almaı yok ben saygı cercevesine davet ederim onu susarım

YO BEN SEVMİYORUM O KELİMEYİ BEN[DOUBLEPOST=1444934028,1444933985][/DOUBLEPOST]O ETİ BAN BENDE ONA ETİM SUSTUM BİTİ Her neyse :/

ASDJKLLASKJDLJKASDKLJSAJKHDASFŞHAIŞSGDJASDOGVAULŞSDİHASIUDGBASOİDHIASPDTUĞASHDA/OSGDASDFP
ÇILDIRIYORUM NE DESEM BOŞ ASLFHASJKGASLGKJGASKLGAJSLKGSJGALKGJSALKGSHKASJGHÖASKDJGHASKE
tüm konuşma video gelicek beyler 30 dkya[DOUBLEPOST=1444934057,1444934038][/DOUBLEPOST]
YO BEN SEVMİYORUM O KELİMEYİ BEN[DOUBLEPOST=1444934028,1444933985][/DOUBLEPOST]O ETİ BAN BENDE ONA ETİM SUSTUM BİTİ Her neyse :/
herneyse olmaz sen kimsin lan bana küfür ediyorsun

Yo Öyle degil Ben hep hızlı yazarım ondan

tüm konuşma video gelicek beyler 30 dkya[DOUBLEPOST=1444934057,1444934038][/DOUBLEPOST]
herneyse olmaz sen kimsin lan bana küfür ediyorsun
Sende forumda bari davranışlarına dikkat etsen fena olmaz skype dan bu şekilde konuşabilirsin hak ediyor ama sen onu boşver terbiyeni takın

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl