YaramazLimon
FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Sen bunun anasına küfür etmediysen haklısın ettiysen bir orda yanlışın var @KurtlarVadisindekiKurt[DOUBLEPOST=1444933530,1444933482][/DOUBLEPOST]''♡ TheGaMeLiFe_HD♡'' ne kadarda kendini beğenmiş biri
Ben birşeyleri kırarak bu kalp de olur eşyada olur kemikde olur :D bazende bağırırım komşu bilmem neresi yiyorsada gelsin hani onada saldırırım tam bir türk erkeği = odun gibi odunKüfür etmek aşırı normal bir tepkidir içinde biriktirdiğin nefreti ya bağırarak, ya bir şeyleri kırarak, ya da küfür ederek dışarı atarsın. Ki küfür etmek en iyi yoldur nefreti boşaltmak için. Evde bir şeyleri kırıp dökersek ailemiz de bizi kırıp dökeceği için onu yapamayız. Bağırsak da komşular ayaklanır. En iyisi küfür. Yardır allah yardır!
beni bilen bilir up hızım yavaş ondan sonraki ssleride at tamam çok ağır küfür ettim biliyorum ama ben normalde kolay kolay küfür etmeyen bir insanım zaten işler yolunda gitmiyor birde bu arkadaş ben bu arkadaşdan pl istemedim yalan söylüyor bu 1Kanıtı bakın ban ne diyor bana buyurun
![]()
![]()
BloodyX#4069
ÇILDIRIYORUM NE DESEM BOŞ ASLFHASJKGASLGKJGASKLGAJSLKGSJGALKGJSALKGSHKASJGHÖASKDJGHASKEKanıtı bakın ban ne diyor bana buyurun
![]()
![]()
ASDJKLLASKJDLJKASDKLJSAJKHDASFŞHAIŞSGDJASDOGVAULŞSDİHASIUDGBASOİDHIASPDTUĞASHDA/OSGDASDFPÇILDIRIYORUM NE DESEM BOŞ ASLFHASJKGASLGKJGASKLGAJSLKGSJGALKGJSALKGSHKASJGHÖASKDJGHASKE
BloodyX#4069
ASDJKLLASKJDLJKASDKLJSAJKHDASFŞHAIŞSGDJASDOGVAULŞSDİHASIUDGBASOİDHIASPDTUĞASHDA/OSGDASDFP
tüm konuşma video gelicek beyler 30 dkya[DOUBLEPOST=1444934057,1444934038][/DOUBLEPOST]ÇILDIRIYORUM NE DESEM BOŞ ASLFHASJKGASLGKJGASKLGAJSLKGSJGALKGJSALKGSHKASJGHÖASKDJGHASKE
herneyse olmaz sen kimsin lan bana küfür ediyorsunYO BEN SEVMİYORUM O KELİMEYİ BEN[DOUBLEPOST=1444934028,1444933985][/DOUBLEPOST]O ETİ BAN BENDE ONA ETİM SUSTUM BİTİ Her neyse :/
Bak sanırım yaşın 18 ama davranışların hiç öle göstermiyor 18 yaşında olsan türkçeyi kötü kullanmazdınYO BEN SEVMİYORUM O KELİMEYİ BEN
Sende forumda bari davranışlarına dikkat etsen fena olmaz skype dan bu şekilde konuşabilirsin hak ediyor ama sen onu boşver terbiyeni takıntüm konuşma video gelicek beyler 30 dkya[DOUBLEPOST=1444934057,1444934038][/DOUBLEPOST]
herneyse olmaz sen kimsin lan bana küfür ediyorsun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!