- Elmaslar
- 1.010
- Discord İzni

- Minecraft
- benjamin1734
Discord:
benjamin17
yazdım ssenimi kırcam -2 :Dyaz -1 arda abime ozaman

benjamin17
yazdım ssenimi kırcam -2 :Dyaz -1 arda abime ozaman
larayasar
Hatayı yapan sizsiniz sanırım. Çözüm önerilerinin hiçbiri parayı veren kişinin %100 kârlı çıkmasına vesile olmuyor. Müşteri memnuniyeti adı altında ücret iadesi yapmanız gerektiğini düşünüyorum.Öncelikle dostum. Mesajlarda göründüğü üzere bir hata olduğunu ve dilersen videoyu değiştirerek sorunu çözebileceğimi fakat videonun veriminin düşeceğini; alternatif yollar üzerinden ilerlememiz gerektiğini belirtiyorum. İşin ucunda sen inatla benden bir şey bekliyorsun ama ne önerilerimi kabul ediyorsun ne de teklif sunuyorsun. Tek yaptığın para iadesi ama ortada bir emek var ve benim bir uğraşmışlığım var. Ben niye videoyu yayınladıktan, o gün sana yer ayırttıktan ve videoyu çektikten sonra para iadesi yapayım. Sana teklifleri sundum, hiçbirini kabul etmedin. Kabul etmemene rağmen mağdur durumda kalma diye teklif ettiklerimi yerine getirdim ve gidip böyle bir konu açtın. Ne kadar yüzsüz biri olduğunu buradan da görebiliyorum. Diyecek bir şeyim yok MC-TR'de açılmış en saçma dolandırıcılık konusu olabilir, en yakın zamanda kaldırılmasını talep ediyorum bir platformda bu kadar kolay isim kirletilememli bence.
uurayee
İnsanların parasını calmayı kes. Bir hizmet veriyorsun ve bu hizmeti adam gibi yerine getiremiyorsan para iadesini yapacaksın. Hayırdır boyle telafi felan konuşuyorsun ? Telafi olarak adama adam gibi ne sundunda konuşuyorsun ?Öncelikle dostum. Mesajlarda göründüğü üzere bir hata olduğunu ve dilersen videoyu değiştirerek sorunu çözebileceğimi fakat videonun veriminin düşeceğini; alternatif yollar üzerinden ilerlememiz gerektiğini belirtiyorum. İşin ucunda sen inatla benden bir şey bekliyorsun ama ne önerilerimi kabul ediyorsun ne de teklif sunuyorsun. Tek yaptığın para iadesi ama ortada bir emek var ve benim bir uğraşmışlığım var. Ben niye videoyu yayınladıktan, o gün sana yer ayırttıktan ve videoyu çektikten sonra para iadesi yapayım. Sana teklifleri sundum, hiçbirini kabul etmedin. Kabul etmemene rağmen mağdur durumda kalma diye teklif ettiklerimi yerine getirdim ve gidip böyle bir konu açtın. Ne kadar yüzsüz biri olduğunu buradan da görebiliyorum. Diyecek bir şeyim yok MC-TR'de açılmış en saçma dolandırıcılık konusu olabilir, en yakın zamanda kaldırılmasını talep ediyorum bir platformda bu kadar kolay isim kirletilememli bence.
Videonun tekrar çekimi, tekrardan yüklenmesi, duyuru ve topluluk atılması gibi öneriler var. Körlük var mı sende kardeşimİnsanların parasını calmayı kes. Bir hizmet veriyorsun ve bu hizmeti adam gibi yerine getiremiyorsan para iadesini yapacaksın. Hayırdır boyle telafi felan konuşuyorsun ? Telafi olarak adama adam gibi ne sundunda konuşuyorsun ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!