- Elmaslar
- 20
- Puanlar
- 3.755
Merhaba değerli Mc-tr üyeleri, bendeniz Demir. Bugün maalesef ki bir sorunsal konusu ile sizlerleyim. Bu konu gerçekten sinirlerinizi oynatabilir. Hazırsanız başlıyorum. Bir sunucu açtım ve ardından reklamlama adımlarına geçtim. Bu süreçte de reklamlama için çeşitli YouTuber/Yayıncılar aramaya başladım. Bu arayış içerisinde "Ardiks"e denk geldim. Kendisinin videoları oldukça eğlenceli ve dikkat çekiciydi. Discord üzerinden 26 Haziran tarihinde ulaştım ve fiyat bilgisi öğrenmek istedim.
1 Temmuz civarında karar verdim ve tekrar ulaşma kararı aldım. Herhangi bir sorun yaşamadan ödemeyi tamamladım.
Mesajda ben ne zaman gelirsiniz veya ne zaman çekimi yaparız gibi sorular sorulmadan kendisi 1 gün sonrasında 3 Temmuz'da gelip çekimi gerçekleştireceğini söyledi. Bu oldukça harika geldi ve tamamdır diyerek günü kapattık.
2 Temmuz'da ki mesajların ardından senaryonun iletileceği de söylendi ve tamamdır diyerek kapattık. Ardından sonraki gün cevap bekledim. Herhangi bir cevap gelmesi ve saat 22'de mesaj atma kararı aldım. Birazdan çekime geleceğini söyledi ve beklemeye devam ettim. 2 gün daha geçti ve ardından bir mesaj atmaya karar verdim. Sunucum için tüm reklamların bir arada olacağı bir reklamlama dönemi başlatacaktım ve bunun aksamaması gerekiyordu. O kadar rahat cevaplar aldım ki.
Hatalı olan ben olmamama rağmen yine de alttan aldım ve bir şey demek istemedim. Kendisi bana "Canım Arkadaşım" şeklinde konuştu. Bunda bir sorun görmeyebilirsiniz ama hatam olmamasına bir şey ödemiş olmama ve vaadedilenler karşısında her şeyi alttan almama rağmen böyle konuşulması hoş değil.
Ardından yukarı da ki gibi konuşmalar yaşandı. Yayınlanmadan önce ki akşam gece 12'de video çekimi yapıldı. Bu da benim için bir sorun değildi açıkçası çünkü videonun düzgün bir şekilde çekilmesi yapılan onca şeye rağmen yeterliydi.

1 Temmuz civarında karar verdim ve tekrar ulaşma kararı aldım. Herhangi bir sorun yaşamadan ödemeyi tamamladım.

Mesajda ben ne zaman gelirsiniz veya ne zaman çekimi yaparız gibi sorular sorulmadan kendisi 1 gün sonrasında 3 Temmuz'da gelip çekimi gerçekleştireceğini söyledi. Bu oldukça harika geldi ve tamamdır diyerek günü kapattık.

2 Temmuz'da ki mesajların ardından senaryonun iletileceği de söylendi ve tamamdır diyerek kapattık. Ardından sonraki gün cevap bekledim. Herhangi bir cevap gelmesi ve saat 22'de mesaj atma kararı aldım. Birazdan çekime geleceğini söyledi ve beklemeye devam ettim. 2 gün daha geçti ve ardından bir mesaj atmaya karar verdim. Sunucum için tüm reklamların bir arada olacağı bir reklamlama dönemi başlatacaktım ve bunun aksamaması gerekiyordu. O kadar rahat cevaplar aldım ki.

Hatalı olan ben olmamama rağmen yine de alttan aldım ve bir şey demek istemedim. Kendisi bana "Canım Arkadaşım" şeklinde konuştu. Bunda bir sorun görmeyebilirsiniz ama hatam olmamasına bir şey ödemiş olmama ve vaadedilenler karşısında her şeyi alttan almama rağmen böyle konuşulması hoş değil.

Ardından yukarı da ki gibi konuşmalar yaşandı. Yayınlanmadan önce ki akşam gece 12'de video çekimi yapıldı. Bu da benim için bir sorun değildi açıkçası çünkü videonun düzgün bir şekilde çekilmesi yapılan onca şeye rağmen yeterliydi.

Bunlardan da sonra yukarı da ki konuşmalarla devam etti. Video için uygun ortamı sağlamaya çalıştım. Ek olarak senaryo bana sunucuya giriş yapılmadan önce iletilecekti fakat sunucuya gece 12.30'de giriş yapılıp senaryo bana soruldu. Bunu da bir sorun olarak görmedim ve devam ettim.

Burada sunucuda mevcut olan bir sorunu belirtti ve onunla alakalı konuştuk. Bunun ardından da video hakkında konuştuk. Senaryo hakkında da konuştuk. Her şey normaldi ve videoyu çektikten sonra çıkış yaptık. Sabah videoyu gördüm ve en başta farketmediğim bir detay oldu. Videonun üst kısmında ip adresinin yazacağı söyleniyordu fakat herhangi bir adres/sürüm yazmıyordu. Önceki videolarının hepsinde bu var fakat sunucum için yayınlanan videoların (YouTube ve TikTok) hiç birinde yoktu. Instagram kısmında da henüz paylaşılmamıştı zaten.

Bunu ilettim ve düzeltilebileceği söylendi. Benim için yine sorun yoktu fakat sonrasında aşağıda ki konuşmalar aramızda geçti.

Pufff. Nasıl da geldi konu buraya değil mi? Engelde yedim. Sonrasında geçiştirilmek için aşağıda ki duyuru atıldı.

Fakat gülünç olan şey sunucunun bir skyblock sunucusu olmaması ve scoreboard'da farklı bir sunucu adı yazması. Bunu istemememe rağmen paylaşılmasını geçtim başka bir sunucu paylaşılıyor. Yorum size ait. Ben böyle şeyler yaşadım, umarım kimsenin başına gelmez. Lütfen bu tarz insanlarla iletişime geçerken dikkatli olun. Tavırlarımda herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum, sadece sunulan ve vadedilen farkın olmamasını istiyorum hepsi bu. İş işten geçti, okuduğunuz için teşekkür ederim değerli Mc-tr üyeleri.