Çözüldü "Ardiks" Dolandırıcılığı Hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demirium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle dostum. Mesajlarda göründüğü üzere bir hata olduğunu ve dilersen videoyu değiştirerek sorunu çözebileceğimi fakat videonun veriminin düşeceğini; alternatif yollar üzerinden ilerlememiz gerektiğini belirtiyorum. İşin ucunda sen inatla benden bir şey bekliyorsun ama ne önerilerimi kabul ediyorsun ne de teklif sunuyorsun. Tek yaptığın para iadesi ama ortada bir emek var ve benim bir uğraşmışlığım var. Ben niye videoyu yayınladıktan, o gün sana yer ayırttıktan ve videoyu çektikten sonra para iadesi yapayım. Sana teklifleri sundum, hiçbirini kabul etmedin. Kabul etmemene rağmen mağdur durumda kalma diye teklif ettiklerimi yerine getirdim ve gidip böyle bir konu açtın. Ne kadar yüzsüz biri olduğunu buradan da görebiliyorum. Diyecek bir şeyim yok MC-TR'de açılmış en saçma dolandırıcılık konusu olabilir, en yakın zamanda kaldırılmasını talep ediyorum bir platformda bu kadar kolay isim kirletilememli bence.
Hatayı yapan sizsiniz sanırım. Çözüm önerilerinin hiçbiri parayı veren kişinin %100 kârlı çıkmasına vesile olmuyor. Müşteri memnuniyeti adı altında ücret iadesi yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

Aldığınız bir telefonun ekranının kırık geldiğini düşünün. Hâlâ çalışıyor, ama verimi düşük. Bu durumda iade etmek istersiniz değil mi? İade edemezseniz hakkınızda böyle konuların açılması normal. Alternatif teklif sunmuş zaten, ücret iadesini siz kabul etmemişsiniz. O da haliyle parasını ödediği ürünü tam olarak alamadığı için diğer alternatifleri kabul etmemiş, ki bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum.

Önce yaptığın işi küçümseyip "1 saatlik iş" diyorsun, sonra da işin ucunda bir emek olduğunu, iade yapamayacağını söylüyorsun. Müşteri memnuniyeti senin için 1 saatlik işten daha önemsiz ise bu tür eleştirilere açık olman gerekli.

Öncelikle dostum. Mesajlarda göründüğü üzere bir hata olduğunu ve dilersen videoyu değiştirerek sorunu çözebileceğimi fakat videonun veriminin düşeceğini; alternatif yollar üzerinden ilerlememiz gerektiğini belirtiyorum. İşin ucunda sen inatla benden bir şey bekliyorsun ama ne önerilerimi kabul ediyorsun ne de teklif sunuyorsun. Tek yaptığın para iadesi ama ortada bir emek var ve benim bir uğraşmışlığım var. Ben niye videoyu yayınladıktan, o gün sana yer ayırttıktan ve videoyu çektikten sonra para iadesi yapayım. Sana teklifleri sundum, hiçbirini kabul etmedin. Kabul etmemene rağmen mağdur durumda kalma diye teklif ettiklerimi yerine getirdim ve gidip böyle bir konu açtın. Ne kadar yüzsüz biri olduğunu buradan da görebiliyorum. Diyecek bir şeyim yok MC-TR'de açılmış en saçma dolandırıcılık konusu olabilir, en yakın zamanda kaldırılmasını talep ediyorum bir platformda bu kadar kolay isim kirletilememli bence.
İnsanların parasını calmayı kes. Bir hizmet veriyorsun ve bu hizmeti adam gibi yerine getiremiyorsan para iadesini yapacaksın. Hayırdır boyle telafi felan konuşuyorsun ? Telafi olarak adama adam gibi ne sundunda konuşuyorsun ?

Tamamdır dostum dolandırıldın, enayi parası. İyi günler dilerim.

Şu ana kadar 40'tan fazla reklam satmışım, hiç kimse hiçbir sorunla karşılaşmamış hatta ben sorun yaşayanlara ücretsiz reklamı tekrardan sağlamışım. Tek sorun yaşayan bu ilgi delisi editör arkadaş olmuş. Bende ona tekrardan çekim dahil tüm seçenekleri teklif etmişim sonra da gelmiş benim adımı dolandırıcı diye çıkarmaya çalışmış. Yaşar v2 derim başka bir şey demem dolandırıcı diye tanıyan enayilere de selam olsun.

İnsanların parasını calmayı kes. Bir hizmet veriyorsun ve bu hizmeti adam gibi yerine getiremiyorsan para iadesini yapacaksın. Hayırdır boyle telafi felan konuşuyorsun ? Telafi olarak adama adam gibi ne sundunda konuşuyorsun ?
Videonun tekrar çekimi, tekrardan yüklenmesi, duyuru ve topluluk atılması gibi öneriler var. Körlük var mı sende kardeşim

Konu kilitlenmiştir, birkaç gün içerisinde karar açıklanacaktır.

Ardiks (Statius), dolandırıcılık sebebiyle forumdan kalıcı olarak yasaklanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl