HaktanOzkan
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 116
- Minecraft
- HaktanOzkan
Discord:
hktanozkan
hktanozkan
hktanozkan
Elasria
hktanozkan
Hazır paket olduğu içindir.paket gözümü bir yerden çok ısırıyor gibi.
hktanozkan
Yorumun için teşekkür ederim :) Sunucuya da bir gün beklerim...Vay vay anam babam be burası resmen harika güzel konulu bir sunucu görmeyeli epey zaman olmustu :)
tasarıma hayran kaldım konuyada sunucuya gelicek olursak paket gözümü bir yerden çok ısırıyor gibi.
Başarılarınızın devamını dilerim her zaman yinede başarılı gibi duruyor bir ara uğrayacağım.
Evet paket hazır ekleni paketi. Kendi paketimi yapabilecek kapasitedeyim fakat baştan sona tek başıma tüm bir sunucuyu toparlamak gerçekten yorucu. Günlük hayatta ki yoğun iş hayatım, bilgisayara oturacak zaman bulamamam, üniversiteye ve derslere zaman ayırmam gibi bir sürü sebepten dolayı daha önce kalkıştığım 3 pakette maalesef yarıda kaldı. Hazır eklenti paketleri araştırırken bu paketi buldum ve Türkiye'de bildiğim kadarı ile konsept bir sunucu olmadığını fark ettim. Üzerinde ufak çaplı, geniş çaplı düzenlemeler yaparak bu sunucuyu oluşturdum.Hazır paket olduğu içindir.
Umarım kendi paketinizi yapabilecek kapasiteye geldiğinizde sunucunuz başarılı olur.
hktanozkan
Teşekkür ederim. Evet üşenmedim yeni bir harita yaptırıyorum şu an.Konu tasarımına bayıldım lakin farklı hiçbir şey yok. Keşke harita değiştirmeye üşenmeseydiniz biraz da
hktanozkan
hktanozkan
yasindev
hktanozkan
Yorumun için teşekkür ederim dostum.konu tasarımı harika sistemler yeterli umarım bu tarz konsept sunucular daha çok artar benim hoşuma gitti şahsen
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!