Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sunucu Türü: Skyblock
Sürüm: 1.19.2
Kopyalanabilir IP Adresi: play.blocktopirate.com
Sunucu beta sürümde olduğu için bazı gerekli yetkili alımları olacaktır. Bilgi almak için lütfen Discord üzerinden iletişime geçiniz.
Discord: HktanOzkan#5449
Vay vay anam babam be burası resmen harika güzel konulu bir sunucu görmeyeli epey zaman olmustu :)
tasarıma hayran kaldım konuyada sunucuya gelicek olursak paket gözümü bir yerden çok ısırıyor gibi.
Başarılarınızın devamını dilerim her zaman yinede başarılı gibi duruyor bir ara uğrayacağım.
Vay vay anam babam be burası resmen harika güzel konulu bir sunucu görmeyeli epey zaman olmustu :)
tasarıma hayran kaldım konuyada sunucuya gelicek olursak paket gözümü bir yerden çok ısırıyor gibi.
Başarılarınızın devamını dilerim her zaman yinede başarılı gibi duruyor bir ara uğrayacağım.
Evet paket hazır ekleni paketi. Kendi paketimi yapabilecek kapasitedeyim fakat baştan sona tek başıma tüm bir sunucuyu toparlamak gerçekten yorucu. Günlük hayatta ki yoğun iş hayatım, bilgisayara oturacak zaman bulamamam, üniversiteye ve derslere zaman ayırmam gibi bir sürü sebepten dolayı daha önce kalkıştığım 3 pakette maalesef yarıda kaldı. Hazır eklenti paketleri araştırırken bu paketi buldum ve Türkiye'de bildiğim kadarı ile konsept bir sunucu olmadığını fark ettim. Üzerinde ufak çaplı, geniş çaplı düzenlemeler yaparak bu sunucuyu oluşturdum.
Konu burada anladığım kadarıyla hazır eklenti paketi kullanan bir sunucunun ve sahibinin yetersiz olduğunu düşünmeniz. Maalesef durum düşünülenin aksine bazı durumlarda böyle değil. Sıfırdan bir eklenti paketi yaparakta sunucu açabilirdim ama bazı sebeplerden ötürü çok uzun süreceğini düşündüm ve böyle bir karar aldım. Bu konunun benim yetersiz olmam ile hiçbir alakası yok ki şu an okuduğum bölümüm yazılım üzerine. Bunun üstüne ise şu an 22 yaşındayım ve 11 yaşımdan beride yazılım ile ilgilenmekteyim. Bazı kişilere özel eklenti kodlamışlığımda vardır ve şu an ki piyasada bulunan çoğu eklentinin ne işe yaradığını nerelerde ne gibi kodlamalar yapıldığını hangi sistemler kullanıldığınıda bilirim.
Lütfen bazı konularda direkt olarak halk arasında tabulaşmış düşünceleri benimsemek yerine daha eleştirisel bir düşünce yapısını benimseyin :)