Reklam AKTİF ⚓‍ ☠ BLOCKTOPIRATE - Skyblock ‍☠ ⚓ Konsept Skyblock Sunucusu | Korsanlar ile Kapış |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu için ufak bir DNS ayarlamasına gidildi.
blocktopirate.keyubu.net ip adresi ile giriş sağlayabilirsiniz !

DNS ayarları tamamlandı ip adresi tekrardan play.blocktopirate.com olarak değiştirildi !​

Yanlış değilsem Stok olarak satılan bir paket kullanıyorsunuz. Sunucu geliştirilmeye açık gibi duruyor, Başarılar diliyorum.

Konu tasarımı ve konseptiniz çok hoş, başarılar.

⚓
BLOCKTOPIRATE (03.06.2023)
⚓

ℹ️
Vote sistemi getirildi /vote komutunu kullanarak oy verip vote kasası anahtarı kazanabilirsiniz.
ℹ️

ℹ️
AutoPickup getirildi. Artık kazdığınız bloklar envanterinize direkt gelecektir. /autopickup
ℹ️

ℹ️
Kasa satın almanıza olanak sağlayan KASACI eklendi. Spawndan erişebilir veya /kasaci komutunu kullanabilirsiniz.
ℹ️
ℹ️
3 Adet vote sitesi eklendi. Verilen anahtar sayısı 2 ye çıkarıldı.
ℹ️

ℹ️
15 dk afk kalınca oyundan atma kaldırıldı.
ℹ️

Website :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Youtube :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

pirate skyblock paketi gibi bu hazır olmasa iyi olabilridi

⚓
BLOCKTOPIRATE (08.07.2023)
⚓

ℹ️
SEZON 2 olarak BlockToPirate sunucumuz tekrardan aktiftir ! Oyuncular için çeşitli para ödüllü sıralamalar eklenmiştir ! Baştan sonra değişikliğe gidilmiş ve oyuncular için daha eğlenceli bir sunucu haline getirilmiştir ! Hepinizi tekrardan sunucumuza bekleriz...
ℹ️

Sezon ödülleri eklenmiştir. Gerçek para ile ödül verilir !!

2023-07-09_13.06.00.png

Konu tasarımı acayip iyi olmuş. Sistemler de aynı şekilde. başarılar dilerim.

Seni tornado eklentisi ile tanımıştım. Ve şimdi sunucu açtığını gördüm(tabii hala aktif mi bilmiyorum.). Umarım başarılı olursun. İyi forumlar dilerim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl