Elworne
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Slopie
Discord:
Elworne#0001
Elworne#0001
www.mc-tr.com
Elworne#0001
Hayır.. Hiçbir şekilde Permleri bulamadımTanıtım - NameTagEdit | Tanıtım | Permissions | Komutlar
Merhaba MC-TR halkı, bugün size detaylı olarak "NameTagEdit" pluginini tanıtacağım İyi Seyirler... NameTagEdit plugini, tabdaki isminizi düzenlemenize yarar. NameTagEdit ten önce NameTagEdit ten sonra nametagedit.use | Oyuncuların "NameTagEdit" Pluginini kullanabilmesini sağlar...www.mc-tr.com
Bu konuda nametagedit pluginiyle alakalı yetkileri bulabilirsiniz.
Luckperms kullanıyorsanız, permleri eklemek için şu komutu kullanabilirsiniz:
/lp group <grupismi> permission set <permismi>
Echale#0109
| nametagedit.use | Bir oyuncunun NametagEdit eklentisini kullanmasına izin verir |
| nametagedit.reload | Bir kullanıcının eklentinin verilerini yeniden yüklemesine izin verir (/nte reload) |
| nametagedit.priority | Bir kullanıcının SortPriority bilgilerini görüntülemesine izin verir |
| nametagedit.clear.others | Bir oyuncunun HERKESİN önekini / son ekini temizlemesine izin verir |
| nametagedit.clear.self | Bir oyuncunun yalnızca kendi önekini / son ekini temizlemesine izin verir |
| nametagedit.edit.others | Bir oyuncunun HERKESİN önekini / sonekini düzenlemesine izin verir |
| nametagedit.edit.self | Bir oyuncunun yalnızca kendi önekini / son ekini düzenlemesine izin verir |
| nametagedit.groups | TÜM grup alt komutlarının kullanımına izin verir (oluşturma, düzenleme, kaldırma) |
Elworne#0001
Fire is Daemon#6625
Bunun çözümüde çok basit. Eğer Kurucu skript'den anlıyorsa böyle bir şey yapa bilir: Eğer VIP /warp bedwars, /bedwars komutu yürütürse veya NPC ye tıklarsa (sizde neyle giriliyorsa) skript ile ona VIP yetkisi verilsin.Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim @JoulY ve @Echale Kurucyla konuştum ve sorunun kaynağını buldum bizde permler ayarlıymış :d Sorunumuz şu; Birine Lobide vip verdik diyelim o bedwars lobisine geçtiğinde ordada vip olması gerek bunu ayarlayamıyormuş bende ranklardan anlamam oyunlarda vs. anlarım yardımcı olursanız sevinirim bana dc'dende ulaşabilirsiniz : Elworne#0001
on command /bedwars #sizde eğer ne komutu ile giriliyorsa yazın
permission: bedwars.vip #bu yetkiyi VIP'e verin
execute console command "manuadd %player% vip #Sizdeki ne vipi ise"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!