Çözüldü Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elworne

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Slopie

Discord:

Elworne#0001

Selam Bizim bir MC Sunucumuz var ama ranklar nasıl bağlanacak ayarlanacak permler hiçbirşey bilmiyoruz disguise sistemini yapan biz bunu yapamıyoruz yardım edebilcek varsa
Elworne#0001 eklesin

"MC Sunucumuz var ama ranklar nasıl bağlanacak ayarlanacak permler hiçbirşey bilmiyoruz disguise sistemini yapan biz bunu yapamıyoruz"
Bruh

Ranklar için,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Permler için,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

pluginlerini önerebilirim. İnternette (özellikle Youtube'da) bu pluginlerin nasıl kullanıldığıyla ilgili bir çok döküman mevcut. İzleyin, yapamadığınız yerlere yardımcı olalım.

Öncelikle @Mcdikmen Sana Teşekkür ederim Biz NameTagEdit Ve LuckPerms Kullanıyoruz zaten ayarlamaları fln yaptık ama permleri bilmiyoruz permleri yazsan olurmu ?

Sunucuda
Kurucu
Admin
Moderator
Mimar
Rehber
Tasarımcı
YouTuber
MVP++
MVP+
MVP
VIP+
VIP
Ve Oyuncu Bulunmakta bunlara uygun permleri yazarsan sevinirim

Bu konuda nametagedit pluginiyle alakalı yetkileri bulabilirsiniz.

Luckperms kullanıyorsanız, permleri eklemek için şu komutu kullanabilirsiniz:

/lp group <grupismi> permission set <permismi>

Bu konuda nametagedit pluginiyle alakalı yetkileri bulabilirsiniz.

Luckperms kullanıyorsanız, permleri eklemek için şu komutu kullanabilirsiniz:

/lp group <grupismi> permission set <permismi>
Hayır.. Hiçbir şekilde Permleri bulamadım

nametagedit.useBir oyuncunun NametagEdit eklentisini kullanmasına izin verir
nametagedit.reloadBir kullanıcının eklentinin verilerini yeniden yüklemesine izin verir (/nte reload)
nametagedit.priorityBir kullanıcının SortPriority bilgilerini görüntülemesine izin verir
nametagedit.clear.othersBir oyuncunun HERKESİN önekini / son ekini temizlemesine izin verir
nametagedit.clear.selfBir oyuncunun yalnızca kendi önekini / son ekini temizlemesine izin verir
nametagedit.edit.othersBir oyuncunun HERKESİN önekini / sonekini düzenlemesine izin verir
nametagedit.edit.selfBir oyuncunun yalnızca kendi önekini / son ekini düzenlemesine izin verir
nametagedit.groupsTÜM grup alt komutlarının kullanımına izin verir (oluşturma, düzenleme, kaldırma)

1615475569830.png

Her Pluginin permleri olur tek tek araştırıp bulacaksınız,

nte için ise;
örnek olarak
/nte group add Oyuncu
/nte group Oyuncu prefix &7Oyuncu &f
/nte group Oyuncu permission nte.oyuncu (nte.oyuncu kısmını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz)
/nte group priority 1 (bu komut tabda ki sıralaması yani 1. sırada)

sonra luckpermsde ki Oyuncu rütbesinin permine nte.oyuncu verin. BU KADAR :)

Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim @JoulY ve @Echale Kurucyla konuştum ve sorunun kaynağını buldum bizde permler ayarlıymış :d Sorunumuz şu; Birine Lobide vip verdik diyelim o bedwars lobisine geçtiğinde ordada vip olması gerek bunu ayarlayamıyormuş bende ranklardan anlamam oyunlarda vs. anlarım yardımcı olursanız sevinirim bana dc'dende ulaşabilirsiniz : Elworne#0001

Bunu "Skript" ile basitce ayarlaya bilirsiniz.
Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim @JoulY ve @Echale Kurucyla konuştum ve sorunun kaynağını buldum bizde permler ayarlıymış :d Sorunumuz şu; Birine Lobide vip verdik diyelim o bedwars lobisine geçtiğinde ordada vip olması gerek bunu ayarlayamıyormuş bende ranklardan anlamam oyunlarda vs. anlarım yardımcı olursanız sevinirim bana dc'dende ulaşabilirsiniz : Elworne#0001
Bunun çözümüde çok basit. Eğer Kurucu skript'den anlıyorsa böyle bir şey yapa bilir: Eğer VIP /warp bedwars, /bedwars komutu yürütürse veya NPC ye tıklarsa (sizde neyle giriliyorsa) skript ile ona VIP yetkisi verilsin.
GroupManager plugini varsa:

Kod:
on command /bedwars #sizde eğer ne komutu ile giriliyorsa yazın
    permission: bedwars.vip #bu yetkiyi VIP'e verin
    execute console command "manuadd %player% vip #Sizdeki ne vipi ise"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl