Abdullah T. Gerçek Yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa Serdar sevdiğim insanlardan birisi idi mc-block faction paketine benzer bir şey istedi istediği şeyler vardı ama kendisi çokta beğenmişti anlamıyorum seni ?
Ücretsiz paket güzel olabilir ama ÜCRETSİZ ve çocuğu kandırdın bilgisizliğinden faydalandın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

B73EAB4B-09E6-477D-8F2D-7CA2CEBCD1F6.jpeg
07A7A366-5664-433E-8E9A-3C82D52D071F.jpeg

D87E3EE4-FC94-4B07-B0FE-E43D3F40C6A6.jpeg

Abdullah itiraf ediyorsun sonra tamam öyle sizin fikriniz diyorsun. @Garp ve @Batuhan Yenidogan ’dan da açıklama bekliyorum tüm forum adına.

Son düzenleme:
Ücretsiz paket güzel olabilir ama ÜCRETSİZ ve çocuğu kandırdın bilgisizliğinden faydalandın.

Ekli dosyayı görüntüle 135163Ekli dosyayı görüntüle 135162
Ekli dosyayı görüntüle 135164

Abdullah itiraf ediyorsun sonra tamam öyle sizin fikriniz diyorsun. @Garp ve @Batuhan Yenidogan ’dan da açıklama bekliyorum tüm forum adına.
Abdullah T gene lafı döndürmeye çalışır hiç merak etmeeeee

ALLAHIM ÇOK İYİ ŞU KAVGALAR BENİ BENDEN ALIYORR :D

@Abdullah T. Dolunayı çok iyi tanıyorsun. 1 INVITE = 15TL yapan sizsiniz ve şimdide tanımıyor oluyorsun xd
Ağzımı açtırtma burda.

Dolunay sadece 10-13 yaş arası çocukları kandıran bir zavallı umursamayın onu.

Konuyu okurken, kendimden geçtim ^^:-)

Abdullah T. has left the game.

Ayrılmadım akşam açacağım konu ile dibe batacaksın şu anda çalışıyorum, akşam görüşmek üzere

Ayrılmadım akşam açacağım konu ile dibe batacaksın şu anda çalışıyorum, akşam görüşmek üzere
Ahahhah insanların hesabına girerek özel sohbetlerini okuyup ss alıyorsun. @Rugnusirgac söyledi ve bu durumdan rahatsız oluyor sslerin paylaşılmamasını istiyor genede paylaşabiliyorsan paylaş çünkü o ssler kaldırılacak boş uğraşma benle ama sen bu sözüde anlamazsın genede uğraş prim kas biraz

Dolunay, IFoucYT ve sen 1 INVITE = 15TL yaparken iyiydi. 10K Kişiyi güzel dolandırdınız.

Abdullah kalitesiz bir insanmışsın herkes öğrendi üste çıkmaya çalışma indiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl