2026'DA İYİ SUNUCU CIKMAMASI

NELER YOK Kİ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
25

Discord:

neleryokki

Suanda 2026 başlıyalı 7 ay oldu ama adam akıllı vay canına adamlar yapmış diyebildigim sunucu yok.
ortanın 1 tık üstü olanlar var ama gercekten ne iyi sunucu vay be diyebilicegimiz hic sunucu görmedim bu yıl.

Biz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir

Biz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir
Projeyi merakla bekliyorum.

Projeyi merakla bekliyorum.
Reklam olmasın profilimden sunucu ön tanıtım kısmındaki özelliklere videolara oradan göz atabilirsin biraz eski kaldı o ama yine de farkı görebilirsiniz sunucu şuanda aktif gripte bakabilirsiniz

kral şuan bütçe yokki yav bütçeyi ayarlasak gerisi gelcek

tr kitlesi oynamıyor mmorpg

tr kitlesi oynamıyor mmorpg
Oynamıyorlar ya vallahi ama bi oynasalar görecekler bu zamana kadar biz neden bunu oynamamışız der bi insan A'Dan Z'Ye İnşa ettik yok yok ama oyuncu konusu ne kadar reklam ne kadar uğraş ver sekte hep mühim TR Kitlesi basite kaçıyor artık

Reklam olmasın profilimden sunucu ön tanıtım kısmındaki özelliklere videolara oradan göz atabilirsin biraz eski kaldı o ama yine de farkı görebilirsiniz sunucu şuanda aktif gripte bakabilirsiniz
ooo sunucunuzun reklamına ilk ben mesaj atıcam bu sefer :D

Oynamıyorlar ya vallahi ama bi oynasalar görecekler bu zamana kadar biz neden bunu oynamamışız der bi insan A'Dan Z'Ye İnşa ettik yok yok ama oyuncu konusu ne kadar reklam ne kadar uğraş ver sekte hep mühim TR Kitlesi basite kaçıyor artık
İp ver ben gelirim biz bize yeteriz

Merhabalar,

Öncelikle Türkiye genelinde güzel sunucu çıkmamış söylemi hiç doğru bir söylem değil. Bu güzellik kavramlarını belirleyen bir kanun,kural,kitap,kişi veya bir kurum yok. Kime neye göre güzel olduğu hiç belli olmaz. Sana A sunucusu güzel gelir bana çok kötü gelir B sunucusu daha iyi derim. Sunucu güzelliği nedir? Aktiflik mi? Yetkilileri mi? Yoksa sağ tablosu tabı hologramı menüsünü mü? Güzelliğin genel bir kavramı yoktur. Ayrıca kimse burda çıkıp istediği kadar ünlü olsun online alsın en iyisi benim diyemez dese bile elbet daha iyisi gelir belkide vardır ama adını duyuracak imkanı yoktur o yüzden tozlu raflarda adının duyulmasını bekliyordur bilemeyiz. Herkesin içinde bir cevher yatıyor olabilir.

Her geçen gün gelişen minecraft sunucuları,eklentileri,skriptleri için güzellik kavramı çok saçma bir tabir olur. Kime neye göre güzellik. Dediğim gibi bu iş için bir kurum yada kişi belirlenip oluşturulmadığı sürece kesin bir cevap alamayız belirleyip oluştursak bile objektifliğini kim bilecek?

Saygılarımla.

Güzel sunucu herkese göre değişen bir kavram.Herkes internetten bulduğu free veya leak paketle açarsa bir sürü hata olur her server birbirinin kopyası olur bu gayet gerçekleşen durum.TR de maalesef fazla serverine yatırım yapan nadir.Çoğu kişi açsak para kazansak gözü ile bakıyor veya kazanacağım belli değil yatırım neden yapayım diye düşünüyorlar

Bir sunucuya yatırım yapılırsa kalite tavan yaparsa elbet birgün hakkını bulacaktır en başta bütce zorlanması lazım bana göre

2026 yılında kaliteli Minecraft sunucusu bulmanın zorlaştığı bir gerçek. Birçok proje kısa sürede açılıp kapanıyor, özgün içerik yerine hazır paketlerle ilerliyor ve uzun vadeli bir hedef sunmuyor.

BLOKVADİSİ ise bu anlayışın dışında geliştirilen, uzun ömürlü olmayı hedefleyen bir Emek Skyblock projesidir. Hazır sistemler yerine sürekli geliştirilen özgün mekanikler, dengeli ekonomi, oyuncu geri bildirimlerine önem veren bir yönetim anlayışı ve düzenli güncellemelerle ilerlemektedir. Amacımız yalnızca bir sunucu açmak değil; yıllarca ayakta kalabilecek, güven veren ve her gün üzerine yeni içerikler eklenen bir Skyblock dünyası oluşturmaktır.

BLOKVADİSİ'nde öncelik, oyuncuların emek vererek ilerleyebildiği adil bir oyun deneyimi sunmaktır. Sürekli gelişen altyapımız, profesyonel ekip organizasyonumuz ve geleceğe yönelik planlarımız doğrultusunda, 2026 ve sonrasında da kendini yenilemeye devam eden bir proje olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle BLOKVADİSİ, sadece bugünü değil, uzun vadeyi düşünen bir Minecraft sunucusu olarak geliştirilmektedir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl