NELER YOK Kİ
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 21
Discord:
neleryokki
neleryokki
ilovemaju
neleryokki
Projeyi merakla bekliyorum.Biz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir
ilovemaju
Reklam olmasın profilimden sunucu ön tanıtım kısmındaki özelliklere videolara oradan göz atabilirsin biraz eski kaldı o ama yine de farkı görebilirsiniz sunucu şuanda aktif gripte bakabilirsinizProjeyi merakla bekliyorum.
mashe1337
tr kitlesi oynamıyor mmorpgBiz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir
ilovemaju
Oynamıyorlar ya vallahi ama bi oynasalar görecekler bu zamana kadar biz neden bunu oynamamışız der bi insan A'Dan Z'Ye İnşa ettik yok yok ama oyuncu konusu ne kadar reklam ne kadar uğraş ver sekte hep mühim TR Kitlesi basite kaçıyor artıktr kitlesi oynamıyor mmorpg
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!