2026'DA İYİ SUNUCU CIKMAMASI

NELER YOK Kİ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21

Discord:

neleryokki

Suanda 2026 başlıyalı 7 ay oldu ama adam akıllı vay canına adamlar yapmış diyebildigim sunucu yok.
ortanın 1 tık üstü olanlar var ama gercekten ne iyi sunucu vay be diyebilicegimiz hic sunucu görmedim bu yıl.

Biz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir

Biz varız abi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir MMORPG Projemiz var şuanda sunucuda aktif ama insanlar hala p2w hazır paket düz sunucularda oynamayı tercih ediyorlar sunucumuz şuanda cidden wyncraftın TR İmkanlarıyla yapılmış hali eşi benzeri olmayan sistemler dinamikler mmorpg'de olması gereken her şey var bu 2. mmorpg açışımız ama hiç oyuncu akışı olmuyor onca emeğe onca harcanan paranın karşılığını 3-5 kişi ile 'de almak üzücü oluyor konularım arasından göz atabilirsin hoşuna gidebilir
Projeyi merakla bekliyorum.

Projeyi merakla bekliyorum.
Reklam olmasın profilimden sunucu ön tanıtım kısmındaki özelliklere videolara oradan göz atabilirsin biraz eski kaldı o ama yine de farkı görebilirsiniz sunucu şuanda aktif gripte bakabilirsiniz

kral şuan bütçe yokki yav bütçeyi ayarlasak gerisi gelcek

tr kitlesi oynamıyor mmorpg

tr kitlesi oynamıyor mmorpg
Oynamıyorlar ya vallahi ama bi oynasalar görecekler bu zamana kadar biz neden bunu oynamamışız der bi insan A'Dan Z'Ye İnşa ettik yok yok ama oyuncu konusu ne kadar reklam ne kadar uğraş ver sekte hep mühim TR Kitlesi basite kaçıyor artık

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 4

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl