İES-Alperen
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- Alperen99
Discord:
Alperen99#3964
Alperen99#3964
@Maximina16
Alperen99#3964
evet bendede hata vardı hemde çok büyük hata yorumunuz için teşekkürlerhocam beni dolandırın diye bağırmışsınız resmen, üstüne bir soğuk su için ve bir daha taç ve vds sahipliği gibi şeyleri başkalarına vermeyin.
onatic48
BlackKpoT#3087
Bucketheadland#9671
Katılıyorum sizePara yükledi diye yetki vermişsiniz hata sizde.
Dostum para verdi diye taç vermek nedir, ne alakası var bu kadar bağlanmayın kimseye arkadaşlar. Sene 2018, sunucuma o zamanın parasıyla ciddi bir bağış yapılmıştı, aktif oyuncu olarak bir emek skyblock sunucusunda +100 oyuncuya hizmet veriyordum. Adam yetki metki istedi dedim "Ne anlatıyorsun abi?" adam parasını falan geri istedi, takmadım yani. Kimseye satmayın kendinizi. Tecrübeli biriysen zaten tekrardan çıkarsın yoluna daha fazlasını kazanırsın. Böyle durumlarda "Tecrübe oldu." cümlesini kurmak sana daha çok şey kazandırır. Sıkıntı yok devam et.
Edit: Son mesajlarını okudum hatanı kabul etmişsin. Gurur verici. Dediğim gibi kendine tecrübe edinmiş oldun. Güzel! Devam et...
Alperen99#3964
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim şu hayata her zaman pozitif bakan hayale değil gerçeğe bakan olmayanı istemeyip olanla yetinen bir insan bir şahsiyet oldum şuan tekrar yeni bir sunucu açtım son 3 gündür online sayılarımız pik saatlerde 10 ve üstüne çıkıyor benim başıma gelen bu olayda pozitif düşündüm ve tecrübe edindim belkide bi hayrı vardı günün yarısını sunucuda geçiriyordum ve üniversite sınavına hazırlanıyorum bilmiyorum vallahaDostum para verdi diye taç vermek nedir, ne alakası var bu kadar bağlanmayın kimseye arkadaşlar. Sene 2018, sunucuma o zamanın parasıyla ciddi bir bağış yapılmıştı, aktif oyuncu olarak bir emek skyblock sunucusunda +100 oyuncuya hizmet veriyordum. Adam yetki metki istedi dedim "Ne anlatıyorsun abi?" adam parasını falan geri istedi, takmadım yani. Kimseye satmayın kendinizi. Tecrübeli biriysen zaten tekrardan çıkarsın yoluna daha fazlasını kazanırsın. Böyle durumlarda "Tecrübe oldu." cümlesini kurmak sana daha çok şey kazandırır. Sıkıntı yok devam et.
Edit: Son mesajlarını okudum hatanı kabul etmişsin. Gurur verici. Dediğim gibi kendine tecrübe edinmiş oldun. Güzel! Devam et...

1000dev
www.mc-tr.com
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!