- Elmaslar
- 84
- Minecraft
- xFormyall
Discord:
hawlimehmet
hawlimehmet
XBrexorX#2521
zNpc pluginini ilk kez kullanıyorum ve garip bi şekilde sunucuda o komudun olmasına rağmen yinede açılmıyor ve bilinmeyen komut girildi hatası alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 210939
Ekli dosyayı görüntüle 210940
kod da bu şekilde nasıl ben bu npc ye bu komudu çalışır bi şekilde ekleyebilirim ?
Hangi menü eklentisini kullanıyorsunuz? Çalıştırmaya çalıştığınız komut bir menümü veya bir pluginin komutumu? Eklenti sürümünüz güncel mi? Ek olarak "sunucuda geçerli olmayan bir komut kullandınız" diye hata aldığınızdan sonra konsolda ne gözüküyor ekran alıntısı alıp rica etsem iletirmisiniz?zNpc pluginini ilk kez kullanıyorum ve garip bi şekilde sunucuda o komudun olmasına rağmen yinede açılmıyor ve bilinmeyen komut girildi hatası alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 210939
Ekli dosyayı görüntüle 210940
kod da bu şekilde nasıl ben bu npc ye bu komudu çalışır bi şekilde ekleyebilirim ?
Erisos
Erisos
şuan sorunsuz.Citizens'i en son 2 ay önce kullandım, berbattı :D
mspt fırlıyordu adeta. Ama zNPCs'de öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet optimize bir eklenti, tek sıkıntısı Citizens kadar kapsamlı değil.
evet o sorunu biliyorum komik bir sorundu gereksiz ama şuan sorunu yokCitizens'i en son 2 ay önce kullandım, berbattı :D
mspt fırlıyordu adeta. Ama zNPCs'de öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet optimize bir eklenti, tek sıkıntısı Citizens kadar kapsamlı değil.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!