Çözüldü zNpc Plugini Komut Verememe Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetOrta

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Premium
Elmaslar
84
Minecraft
xFormyall

Discord:

hawlimehmet

zNpc pluginini ilk kez kullanıyorum ve garip bi şekilde sunucuda o komudun olmasına rağmen yinede açılmıyor ve bilinmeyen komut girildi hatası alıyorum.

1664297089261.png

1664297199989.png

kod da bu şekilde nasıl ben bu npc ye bu komudu çalışır bi şekilde ekleyebilirim ?

zNpc pluginini ilk kez kullanıyorum ve garip bi şekilde sunucuda o komudun olmasına rağmen yinede açılmıyor ve bilinmeyen komut girildi hatası alıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 210939

Ekli dosyayı görüntüle 210940
kod da bu şekilde nasıl ben bu npc ye bu komudu çalışır bi şekilde ekleyebilirim ?

Ekli dosyayı görüntüle 210939

Ekli dosyayı görüntüle 210940
Hangi menü eklentisini kullanıyorsunuz? Çalıştırmaya çalıştığınız komut bir menümü veya bir pluginin komutumu? Eklenti sürümünüz güncel mi? Ek olarak "sunucuda geçerli olmayan bir komut kullandınız" diye hata aldığınızdan sonra konsolda ne gözüküyor ekran alıntısı alıp rica etsem iletirmisiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
citizens sadece spigot a güncelleme vermiyor artık github'da eklentinin derlenmiş ve derlenmemiş halini atıyor znpc sıkıntılı baya bir. Artık citizens de problem yok kalmadı dün stabil versiyon yayınlandı ben test ettim harika.

Ekli dosyalar

Citizens'i en son 2 ay önce kullandım, berbattı :D
mspt fırlıyordu adeta. Ama zNPCs'de öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet optimize bir eklenti, tek sıkıntısı Citizens kadar kapsamlı değil.
şuan sorunsuz.

Citizens'i en son 2 ay önce kullandım, berbattı :D
mspt fırlıyordu adeta. Ama zNPCs'de öyle bir sorunla karşılaşmadım gayet optimize bir eklenti, tek sıkıntısı Citizens kadar kapsamlı değil.
evet o sorunu biliyorum komik bir sorundu gereksiz ama şuan sorunu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl