Çözüldü zip.tmp sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blokmc2

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
sunucuyu her açtığımda zip.tmp dosyaları plugins kaynağında oluşuyo logdada bir şey yok yani tek bir plugin ile deneyincede oluyo ne yapmam gerek?

warez(leak) plugin indirdin mi eğer indirdiysen pluginlerin e backdoor bulaşmış

bi ara indirmiştim de şimdi ben hangisi nasıl anlicam ki şuan tek bi tane var ama bulaşmış diyosunuz yani

virus bulaştı istedigin kadar plugini sil .tmp dosyası oluşmaya devam eder o plugin paketini değişmen gerekiyor onuda şöyle yaparsın

- plugins dosyasını masaüstüne atarsın sonrasında kullanacagın pluginlerin jarlarını indir ayarladıgın configleri masaüstüne attığın plugin dosyasından alır configleri yapıştırırsın fakat sadece "config" kopyala yapıştır harici yapma kesinlikle tekrar bulaşır

yani tüm pluginleri baştan kurcam, İtemsAdder ı damı silmek zorundayım bir sürü pack var içinde çok uğraştım onlara

birde spawnı falan alsam sorun olurmu

yani tüm pluginleri baştan kurcam, İtemsAdder ı damı silmek zorundayım bir sürü pack var içinde çok uğraştım onlara
evet itemsadderin contents dosyasını alsan bir mahsuru olmaz diye düşünüyorum kesin birşey diyemem denemen gerek

Eklentilerin komple .jar dosyalarını silin ve tekrardan 0 internet üstünden yükleyin. Ardından sunucu .jar ınızı silin ve tekrardan yükleyin. Geri kalan dosyalar durabilir sorun olmaz. Leak plugin kullanmayın.

hocam sorun çözüldü zaten kilitleye bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl