Skript Paylaşımı Yükseltme Puanı Ile [ Kazmanı Geliştir ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cloneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cloneix

Örümcek Hoşt!
Yasaklandı
Elmaslar
148
Merhaba MC-TR Üyeleri
Bugün, eskiden yaptığım skripti tanıtacağım.Resim olmayacaktır. Bunun sebebi ise internet bağlantısı hakkında bir sorun oluştu ve en kısa zamanda düzeltilip, resimleri atacağım. Gün içerisinde gelecektir. Bu sistemi seveceğinizi düşünüyorum. Sistemi anlatıp kodu atacağım.

Skript Hakkında Bilgi
Lapis Ore ve Obsidian kırarak XP puanınız yükselir. Bu XP puanı maksimum XP ye ulaştığında XP puanınız 0 olur, maksimum XP 150 yükselir ve size 1 yükseltme puanı verilir. Yükseltme puanı ile elinde ki kazmanın verimliliğini yükseltme puanı kadar yükseltebilirsiniz.

Kazma Yükseltme Menüsü Nasıl Açabilirim ? » Kazma yükseltme menüsü kazmaya sağ tıklayarak açabilirsiniz.

XP Puanı ve Maksimum XP Puanı mı Nasıl Görebilirim ? » XP ve maksimum XP puanınızı görmek için Lapis Ore veya Obsidian kazarak alt kısımda görebilirsiniz.

KOD;
Kod:
variables:
    {edit_maden_enchant_kullan.%player%} = 0
    {enchant.kazma.xp.%player%} = 0
    {enchant.kazma.max_xp.%player%} = 100

on rightclick with a pickaxe:
    wait 1 ticks
    open virtual chest with size 3 named "&aKazma Geliştir" to player
    make gui slot integers from 0 to 26 of player with black stained glass pane named "&7( &eMainmup &7)" to nothing
    make gui slot 13 of player with 1 of enchanted book named "&cElindeki Kazmanı Geliştir" with lore "||&7Geliştirme Puanı: &f( &e%{edit_maden_enchant_kullan.%player%}% &f)||||     &7Verimlilik &f( &c+1 &f)" to nothing   

on inventory click:
    if inventory name of player's current inventory contains "&aKazma Geliştir":
        if clicked item is not air:
            if name of clicked item is not "&7( &eMainmup &7)":   
                if name of clicked item is "&cElindeki Kazmanı Geliştir":       
                    if {edit_maden_enchant_kullan.%player%} is greater than or equal to 1:
                        if player's held item is pickaxe:
                            evaluate "enchant player's tool with efficiency %level of efficiency of player's tool + 1%"   
                            remove 1 from {edit_maden_enchant_kullan.%player%}
                            send "&7( &eMain&fTeam &7) &8: &aBaşarıyla kazmanıza enchant basıldı." to player
                        else:
                            send "&7( &eMain&fTeam &7) &8: &cSadece kazmaya enchant basabilirsin." to player
                    else:
                        send "&7( &eMain&fTeam &7) &8: &cÜzgünüm, hiç enchant puanın yok." to player           

on break of lapis ore or obsidian:
    add 1 to {enchant.kazma.xp.%player%}
    set action bar of player to "&eXP &7&l→ &f%{enchant.kazma.xp.%player%}% &7&l| &cMXP &7&l→ &f%{enchant.kazma.max_xp.%player%}%"
    if {enchant.kazma.xp.%player%} is equal to {enchant.kazma.max_xp.%player%}:   
        add 150 to {enchant.kazma.max_xp.%player%}
        add 1 to {edit_maden_enchant_kullan.%player%}
        set {enchant.kazma.xp.%player%} to 0
        send "&aBaşarıyla geliştirme puanı kazandın." to player

Konu Sonu
Eskiden yaptığım sistemi inşallah beğenmiş olursunuz. Güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum. Yeni sistem istiyorsan hemen beğenip, yorum atmayı unutma MC-TR Üyeleri. Aslında bu sistemi 1 ay önce paylaşacaktım. Fakat MC-TR ile bir tartışma olduğundan dolayı paylaşmaktan vazgeçtim. Belki bu sistemi son paylaşımım olmuştur belki de devamı gelebilir.

Herkese İyi Günler Diliyorum!

Başarılı olmuş işe yarar :)

Başarılı. Tebrikler.

Dün gece böyle bir fikri @theLara vermiştim sanki :p Güzel olmuş <3

Tek Kelime İle Harığa

Başarılı. Tebrikler.
Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dün gece böyle bir fikri @theLara vermiştim sanki :p Güzel olmuş <3
1 yıl önce yapmıştım :D
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tek Kelime İle Harığa
Yorumunuz için teşekkürler.

Bu skriptin çalışması için TuSKe gerekiyor. Altına yazmalısın bence. Onun dışında güzel duruyor başarılı.

Bu skriptin çalışması için TuSKe gerekiyor. Altına yazmalısın bence. Onun dışında güzel duruyor başarılı.
Tuske + Umbaska # Fakat belirtmeyi istemiyorum. Bunun sebebi ise "skrayfall" var desem bir de "skrayfall" olmadan çalışırsa burada ki üyeler çıldıracaktır. Kötü yorumlar atacaktır. Bende böyle bir şey yapmayı istemiyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Efsane olmuş neden daha önce atmadın :D

Ellerine sağlık güzel olmuş.Kesinlikle resim eklemelisin.

Döktürmüşsün Yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl