Çözüldü Yüksek Cpu kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zvewr97

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
ChaiiW

Discord:

chaiiw1337

Sunucum 16 gb ram ve r9 5900x üzerinde çalıştırmama rağmen son 1 gündür yüksek cpu kullanımı yaratıyor ve bu yüzden tps problemleri çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1734191169975.webp

1734191131245.webp

karşılaştırma yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1734191148580.webp
    1734191148580.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 67
bence feci tokatlamışlar o saydığın makineyi 40gb diskle mi satıyorlar cidden :D

Sunucu kaynaklı performans düşüşü de var illaki, bukkit tabanlı sunucuların tamamı çorba olduğu için minecraft sunucuları ağır yazılımlar bu yüzden iyi makine istiyorlar gerçekten yeterli bir makine olsa bu kadar zorlanmazdı

Yazılım kaynaklı yapabileceğin en büyük optimizasyon benim gördüğüm kadarıyla paperdan purpura geçmek, mevcut pluginlerinle bir sunucu açmak istiyorsan da dedicated makine kiralamak canavar dizmişsin

Son düzenleme:
bence feci tokatlamışlar o saydığın makineyi 40gb diskle mi satıyorlar cidden :D

Sunucu kaynaklı performans düşüşü de var illaki, bukkit tabanlı sunucuların tamamı çorba olduğu için minecraft sunucuları ağır yazılımlar bu yüzden iyi makine istiyorlar gerçekten yeterli bir makine olsa bu kadar zorlanmazdı

Yazılım kaynaklı yapabileceğin en büyük optimizasyon benim gördüğüm kadarıyla paperdan purpura geçmek, mevcut pluginlerinle bir sunucu açmak istiyorsan da dedicated makine kiralamak canavar dizmişsin
sorunun pakedimle alakası gram yok boş paper sunucu da denedim ama aynı herkese tavsiyem olsun saganetwork almayın aldırmayın iade de 40 takla atıyorlar sabahtan beri deliricem

Hiç kullanmadım ama oyunlayıcıyı öneririm, ilgimi çekti düzgün görünüyorlar

Son düzenleme:
Mevcut kullandığınız hosting firması aşırı oversell satış yapan bir firma. Hosting firmanızı değiştirmeniz halinde sorunun büyük ölçüde çözüleceğini düşünüyorum. Ayrıca forum üstünde paylaşılmış optimizasyon ayarları konuları ile paketinizi optimize etmenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl