spark raporu atabilirmisin ?Sunucum 16 gb ram ve r9 5900x üzerinde çalıştırmama rağmen son 1 gündür yüksek cpu kullanımı yaratıyor ve bu yüzden tps problemleri çıkıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
chaiiw1337
yani şuan saganetwork kullanıyorum dediğim gibi normalde %40 in üzerine bile çıkmazdı vds i formatladım cart curt ama %70 in altını göremiyorumSunucu açılırken yüksek cpu kullanımı olması normal bir şey, ayrıca o yazdığın donanımların çok bir anlamı yok paylaşımlı makine sonuçta seni dolu bir makineye de tıkmış olabilirler türk hostinglere fazla güvenmemek lazım
/spark profiler start yazın bir süre açık bırakın sonra /spark profiler stop diyerek linki paylaşın.nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ben de o sıra sunucuyu startliyim :D
rowrain
spark raporunu atsa onuda görücez inş.spark profilini atmadan öğrenemeyiz ama burda sunucunuzun özellikleri oldukça önemli cpu core değeriniz nedir ? ve serisi
chaiiw1337
/spark profiler start yazın bir süre açık bırakın sonra /spark profiler stop diyerek linki paylaşın.
buyrunDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
birde hocma sunucuya verdiginiz rami gözden geçirebilirmisiniz ?buyrunDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!