YouTube'da izlemeyi en çok sevdiğiniz Minecraft içerikleri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreadFries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 149

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Selamlar! forumdaki kullanıcıların YouTube üzerinden Minecraft videoları izlerken en çok keyif aldıkları video türlerini merak ettim, bu yüzden bu konuyu açarak sizlerin fikirlerinizi almaya karar verdim. Sevdiğiniz tür olarak herhangi bir kategori / konu, bir stil (ciddi, mizahi, senaryolu) veya direkt bir YouTuber ismi verebilirsiniz. Forum kurallarına yanıt verirken dikkat etmeyi unutmayalım.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler, iyi forumlar!

survival serileri çok hoşuma gidiyor özellikle modlu olanlar

Eray batuhanfurkan5 izliyorum genellikle

Selamlar! forumdaki kullanıcıların YouTube üzerinden Minecraft videoları izlerken en çok keyif aldıkları video türlerini merak ettim, bu yüzden bu konuyu açarak sizlerin fikirlerinizi almaya karar verdim. Sevdiğiniz tür olarak herhangi bir kategori / konu, bir stil (ciddi, mizahi, senaryolu) veya direkt bir YouTuber ismi verebilirsiniz. Forum kurallarına yanıt verirken dikkat etmeyi unutmayalım.

1000 players civilization tarzı çok hoşuma gidiyor veya ens.

Tek izlediğim minecraft videoları MrBeast'in yarışma videoları oluyor genelde :D

100 days videoları baya eğlenceli oluyor hele hakkıyla oynayan kanal ve birde kasaisora

Yaș 20 Ama yâlan olmasın Minecraft Parodileri serisini çoçukluğumdan beri severek izlerim hâla izliyorum yeni bölüm geldikce ne bileyim hiç çoçukca gelmiyor bi içine çekiyor onun dıșında eski modlu minecraft oynayan baba youtuberler çıkarsa karșıma bakıyorum onun dıșında izlemiyorum

Mrbeast minecraft içerikleri çok sağlam özellikle kızlar vs erkekler tam film gibi olmuştu

KasaiSora harbi çok reis adam. Yeni video atınca büyük ihtimal bakarım.
valla bana görede öyle çok detayla ayrıntılı ve seçimleri yararlı olucak pluginlerden bahsediyor tam mala anlatır gibi anlattığı için seviyorum ben :grinning:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl