YouTube'da izlemeyi en çok sevdiğiniz Minecraft içerikleri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreadFries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 196
Şu sıralar yemek videosu öncelikte ikinci planda MC içerikleri(daha çok yeni fikirler yapıp paylaşan videolar), MrBeast ve podcast diye devam ediyor.
Spesifik olarak izlediğin bi' kanal var mı MC için

Son Zamanlarda Türk içerik seyretmiyorum önüme çıkarsa Minecraft Türkiyede fazla aboneye sahip YouTuberleri seyrediyorum fakat son zamanlarda instaya yönledim Kanallara gelirsek Minecraft sunucu yönetimi ve plugin showcase ve yeni gelişmeler için Kasaisora izliyorum sizede öneririm kendisini MrBeastin minecraft içeriklerinide seyrediyorum

Selamlar! forumdaki kullanıcıların YouTube üzerinden Minecraft videoları izlerken en çok keyif aldıkları video türlerini merak ettim, bu yüzden bu konuyu açarak sizlerin fikirlerinizi almaya karar verdim. Sevdiğiniz tür olarak herhangi bir kategori / konu, bir stil (ciddi, mizahi, senaryolu) veya direkt bir YouTuber ismi verebilirsiniz. Forum kurallarına yanıt verirken dikkat etmeyi unutmayalım.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler, iyi forumlar!
Survival serisi genelde modsuz izliyorum böyle uzun ama olucak 20 25 bölüm felan ender ejderhasını kesti bitti felan degil özeliikle 2 3 kişi ile cekilmiş ise tadından yenmez.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl