Gerçektenmi :D bence çok kırıcı bir mesaj üzüldüm şu an zaten hileyi ben yapmadım adamlara tek atıyon ne bekliyon daha :D bu arada hile beleşsite reklami var ve hile çöp. Ben hileciyim ve boyle bir hileyi almak ya da kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederim
kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederimGerçektenmi :D bence çok kırıcı bir mesaj üzüldüm şu an zaten hileyi ben yapmadım adamlara tek atıyon ne bekliyon daha :D bu arada hile beleş
bende tavuk döneri tercih ederim hile nedir ki .. günah işte Wanna cry i bende tercih ederim dünya bize borçlu kalsın.kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederim
açıklamada var abi :Dabi hile çok iyi banada verirmisin
yok
haklısın benim yaptığımda izlenme için işte.hile kullanmayın sonra oyun oynayamıyoruz.
crydeR;#1337
sonunda adam gibi bir yorum en azından kötü değil.Fatality kullanın arkadaşlar xd
yok
izlenme için böyle bişeye başvurulmaz, mazeret değil.haklısın benim yaptığımda izlenme için işte.
Çok kötü oldu ya bu iş linki kaldırdım bende ..izlenme için böyle bişeye başvurulmaz, mazeret değil.
İzlenme istiyosan yaz bana özelden, daha iyi yöntemler söyleyeyim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!