Youtube video'm #3 CSGO Hack ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyKios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.407

SkyKios

selam
Elmaslar
28
site reklami var ve hile çöp. Ben hileciyim ve boyle bir hileyi almak ya da kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederim

site reklami var ve hile çöp. Ben hileciyim ve boyle bir hileyi almak ya da kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederim
Gerçektenmi :D bence çok kırıcı bir mesaj üzüldüm şu an zaten hileyi ben yapmadım adamlara tek atıyon ne bekliyon daha :D bu arada hile beleş

kullanmak yerine wannacry ya da 4 liralık tavuk döner yemeyi tercih ederim
bende tavuk döneri tercih ederim hile nedir ki .. günah işte Wanna cry i bende tercih ederim dünya bize borçlu kalsın.

abi hile çok iyi banada verirmisin

Videona hak ettiğin dislike attım, sen ve senin gibi kişiliği belirsiz insanlar yüzünden oynadığımız oyundan zevk alamıyoruz.
Bide güzel bişey yapıyo gibi bunu videoya çekip, millete de link verip milleti hileye teşvik ediyolar.
Elimde olsa hepinizi internetten sonsuza dek banlardım.
Sadece hile diye bakanlar olabilir ama düşüncem şöyle, oyunda bişeyleri başaramayıp hileye başvuran insanlar, bunu gerçek hayatta da yapabilecek kişiliklerdir.

Birşeyde başarısız olup hile hurdaya, insanların arkasından iş çevirmeye müsait kişiliklerdir ve nefret edilesi insan tipidir.
Boşsunuz.

hile kullanmayın sonra oyun oynayamıyoruz.

Fatality kullanın arkadaşlar xd

haklısın benim yaptığımda izlenme için işte.
izlenme için böyle bişeye başvurulmaz, mazeret değil.
İzlenme istiyosan yaz bana özelden, daha iyi yöntemler söyleyeyim.

Ekli dosyalar

• artirma.png
    artirma.png
    316,5 KB · Görüntüleme: 89

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl