YouTube SUB-WAR - PewDiePie vs T Series

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoulX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 515

SoulX

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
2.563
Selamlar yeni konumla karşınızdayım, şimdi YouTube'da en çok konuşulan konuya değineceğim. T Series adlı Hint Dizi şirketinin abonesi ile PewDiePie'ın abone farkı şu anda sadece 34 bin! Ve böyle bir konunun Türkiye'de hiç konuşmaması çok şaşırtıcı(Enes Batur'un en yakın rakibine farkı 3 milyon zaten).

İlgili videolar:

(PewDiePie'In diss videosu)

(Türkiye'deki tek tepki videosu)

Son düzenleme:
Bi ara bazıları youtube u kapatıyor iftirası yaptıydı Türkiye için keşke kapansaydı hemene kendi video portalımızı yapar, reklamlarımız Türkçe olurdu ve o reklamlarla üniversite bitiren kardeşlerim iş sahibi olurdu ülkemiz kalkınırdı keşke kapansa youtube anca para kaybı

Ben Youtube dan anlamıyom Piwdipay T serisi falan ilk defa duyuyorum

Bi ara bazıları youtube u kapatıyor iftirası yaptıydı Türkiye için keşke kapansaydı hemene kendi video portalımızı yapar, reklamlarımız Türkçe olurdu ve o reklamlarla üniversite bitiren kardeşlerim iş sahibi olurdu ülkemiz kalkınırdı keşke kapansa youtube anca para kaybı

Ben Youtube dan anlamıyom Piwdipay T serisi falan ilk defa duyuyorum
Dünya'da genel olarak fazla takipçisi olan kanaldır PewDiePie, ben de izlerim. Sanırım bu T Series'in abonesinin artması için Hindistan'da herkesin eline telefon verip abone oldurtuyorlar. :'D

PewDiePie tabii ki hep ilk başta olacak. T-Series de kimmiş?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl