Yine ping yükseldi yardım pls :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dedwwed45s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 537
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dedwwed45s

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Selam arkadaşlar pingim yine yükseldi yöntemler işe yaramadı laptopa mobil veri bağladım ve wi-fiyi bağladim pingin 150 lerde genelde 2000 e fırlıyor yardım ederseniz sevinirim yaklaşık 1 hafta böyle format attım yine aynı yardım ederseniz sevininirim [mc]

Pingin daha çok bilgisayardan ziyade kullandığınız sağlayıcı yani internet hattıyla alakası vardır, sağlayıcınızla konuşup anormal bir kalite düşüşü yaşadığınızı belirtirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum

Pingin daha çok bilgisayardan ziyade kullandığınız sağlayıcı yani internet hattıyla alakası vardır, sağlayıcınızla konuşup anormal bir kalite düşüşü yaşadığınızı belirtirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum
evdeki 2.bilgisayarda internet hızlı çalışıyor

evdeki 2.bilgisayarda internet hızlı çalışıyor
Windows kullanıyorsanız görev yöneticisinden ağ bölümünün ss'ini atar mısınız (IPv4 vs. sansürleyin)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir süre internet gerektirecek işlemler yapın ve kontrol edin, eğer çalışmıyor gibi görünüyorsa bilgisayarınızla alakalı olabilir

ekrn.PNG

Windows kullanıyorsanız görev yöneticisinden ağ bölümünün ss'ini atar mısınız (IPv4 vs. sansürleyin)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir süre internet gerektirecek işlemler yapın ve kontrol edin, eğer çalışmıyor gibi görünüyorsa bilgisayarınızla alakalı olabilir

Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi Windows 10 ise Windows'un bıktırmış olan sorunlarından birisini yaşıyor olabilirsiniz. Öyle mi?

Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi Windows 10 ise Windows'un bıktırmış olan sorunlarından birisini yaşıyor olabilirsiniz. Öyle mi?
win 7 deyken aynı sorunu yaşıyordum win10 attım yine aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl