Dedwwed45s
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
evdeki 2.bilgisayarda internet hızlı çalışıyorPingin daha çok bilgisayardan ziyade kullandığınız sağlayıcı yani internet hattıyla alakası vardır, sağlayıcınızla konuşup anormal bir kalite düşüşü yaşadığınızı belirtirseniz yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Windows kullanıyorsanız görev yöneticisinden ağ bölümünün ss'ini atar mısınız (IPv4 vs. sansürleyin)evdeki 2.bilgisayarda internet hızlı çalışıyor
Windows kullanıyorsanız görev yöneticisinden ağ bölümünün ss'ini atar mısınız (IPv4 vs. sansürleyin)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bir süre internet gerektirecek işlemler yapın ve kontrol edin, eğer çalışmıyor gibi görünüyorsa bilgisayarınızla alakalı olabilir
Evet win10 kullanıyor
Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi Windows 10 ise Windows'un bıktırmış olan sorunlarından birisini yaşıyor olabilirsiniz. Öyle mi?
win 7 deyken aynı sorunu yaşıyordum win10 attım yine aynı
Kullanmış olduğunuz bilgisayarın işletim sistemi Windows 10 ise Windows'un bıktırmış olan sorunlarından birisini yaşıyor olabilirsiniz. Öyle mi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!