Mrseus
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 47
- Minecraft
- Mrseus
Discord:
Mrseus#7049
Aynı kişiYanii o da var da konumuz holy :)
Mrseus#7049
Aynı kişiYanii o da var da konumuz holy :)
aa bak ben bunu bilmiyordum işte o zaman cyclone adına dolandırdıklarını gruba ekleyeyim dicemde sunucu kuruyorum artık 10kişi geçti discord abim kabul etmiyorAynı kişi
linlord
Discord mobil doğrulamasını etkinleştirdiysen adın lsaödlöwqdwqplwqpdölqwd olucak daha sonra adını tekrardan eskisi gibi yaparsan discord sahibi rolün bile oluyor o kadar yani, istersen yardımcı olabilirim ?aa bak ben bunu bilmiyordum işte o zaman cyclone adına dolandırdıklarını gruba ekleyeyim dicemde sunucu kuruyorum artık 10kişi geçti discord abim kabul etmiyor
Tuna Yılmaz#0002
Mrseus#7049
Discord arkadaşlık isteği kabul edermisin; Mrseus#7049Sanırım öyle görünüyor.
Arkadaşlar Okumak İsterseniz Diye Video Çektim Buyrun
Mrseus#7049
Size olan hizmetimizin maksimum seviyede olması için, konuşmaların kayıt altına aldığını unutmayınız.![]()
Bilgilendirdik kayıt altına aldığımızı yanlış anlaşılma olmasın :)
linlord
En azından bizim vesilemizle bu konuyu belki az da olsa unutur bir yararımız olur, biz buna da razıyız.Dolandırılan bir arkadaşımız sunucu açmaktan vazgeçirmiş insanların hevesini kırıp parasını alıyor paketini hala teslim etmiyor
not: arkadaş açılacak sunucumuzda sınırsız süre ile en yüksek vip olacaktır belki hevesini düzeltemeyiz ama elimizden bu kadarı geliyor :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!