Çözüldü Yine bir plugin paketci sorunsalı ama bu sefer adı farklı: Hypnos Ekibinden Holy!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa bak ben bunu bilmiyordum işte o zaman cyclone adına dolandırdıklarını gruba ekleyeyim dicemde sunucu kuruyorum artık 10kişi geçti discord abim kabul etmiyor

aa bak ben bunu bilmiyordum işte o zaman cyclone adına dolandırdıklarını gruba ekleyeyim dicemde sunucu kuruyorum artık 10kişi geçti discord abim kabul etmiyor
Discord mobil doğrulamasını etkinleştirdiysen adın lsaödlöwqdwqplwqpdölqwd olucak daha sonra adını tekrardan eskisi gibi yaparsan discord sahibi rolün bile oluyor o kadar yani, istersen yardımcı olabilirim ?

Arkadaşlar Okumak İsterseniz Diye Video Çektim Buyrun
Video istenmediği için kaldırılmıştır!

Son düzenleme:
2 Gün sonra konunun sayfa sayısı;

1613413881628.png

Dolandırılan bir arkadaşımız sunucu açmaktan vazgeçirmiş insanların hevesini kırıp parasını alıyor paketini hala teslim etmiyor

not: arkadaş açılacak sunucumuzda sınırsız süre ile en yüksek vip olacaktır belki hevesini düzeltemeyiz ama elimizden bu kadarı geliyor :)

rmwh5.png

Bilgilendirdik kayıt altına aldığımızı yanlış anlaşılma olmasın :)
Size olan hizmetimizin maksimum seviyede olması için, konuşmaların kayıt altına aldığını unutmayınız.

-TTNET

Dolandırılan bir arkadaşımız sunucu açmaktan vazgeçirmiş insanların hevesini kırıp parasını alıyor paketini hala teslim etmiyor

not: arkadaş açılacak sunucumuzda sınırsız süre ile en yüksek vip olacaktır belki hevesini düzeltemeyiz ama elimizden bu kadarı geliyor :)
En azından bizim vesilemizle bu konuyu belki az da olsa unutur bir yararımız olur, biz buna da razıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl