umut54
Nasıl yani xx sunucusuna oyuncular giriş yapıcaklar mc.xx.com şeklinde ve öyle mi sunucuya girecekler ? Hosting firmasının ismini geçirerek reklam olacağını düşünüp bunun reklam olmayacağına nasıl karar verdiniz anlamadım. Umarım sorunu halletmişsinizdirEmeği geçenleri bir kitaba yazmakta hiçbir sorun yok fakat en son birisi kendi hub sunucusunda hostlamayı teklif etti bu kadar basit olacağına emin miyiz

Halledecek bişey yok, reddettim tabi ki. Demek istediğim sponsorluk deyince sizin düşündüğünüz kadar ufak şeyler istemiyorlarNasıl yani xx sunucusuna oyuncular giriş yapıcaklar mc.xx.com şeklinde ve öyle mi sunucuya girecekler ? Hosting firmasının ismini geçirerek reklam olacağını düşünüp bunun reklam olmayacağına nasıl karar verdiniz anlamadım. Umarım sorunu halletmişsinizdir![]()
mrlexia
vionues
Bizim amacımız projeyi sadece belirli kişilerle yapmak değil buradaki tüm forumla yapmak. Katılmak isteyen herkesin bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. Siz isterseniz ekibinizle yapabilirsiniz tabii.Projeye neredeyse başladığımızı bilmenize rağmen konuyu hala farklı kişiler ile devam ettirmeye çalışmanız gerçekten takdire şayan. Sizi tebrik etmekteyim. İyi eğlenceler.
mrlexia
Tüm forumun yine bir kişi grubuyla alakalı olduğunu üzülerek size bildirmek durumundayım. Ama fikriniz için size teşekkür ederim. Ekibimle yapmak için çalışmalara başladık.Bizim amacımız projeyi sadece belirli kişilerle yapmak değil buradaki tüm forumla yapmak. Katılmak isteyen herkesin bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. Siz isterseniz ekibinizle yapabilirsiniz tabii.
Github projesi herkese açık, sadece forumla limitlendirilmiş bir proje değil buTüm forumun yine bir kişi grubuyla alakalı olduğunu üzülerek size bildirmek durumundayım. Ama fikriniz için size teşekkür ederim. Ekibimle yapmak için çalışmalara başladık.
yamans
mrlexia
Yani gelen kişilerle reklamınızı "Proje" adında yapıp, arkanıza onca sponsoru alıp sonra kendi adınıza sunucu açacaksınız öyle mi?Eğer imkanlar el verirse ve yeterli desteği görürsek, ana bir sunucu açmakta istiyoruz tabi

benjamin17
mrlexia
Anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu. Sesim olduğunuz için teşekkür ederim.Şuan yazdığım şey herhangi bir kişiye bağlı olarak, belli bir kişiyi/kişileri hedef alarak söylemeyeceğim. Bu yüzden lütfen bana söylüyorsun veya söylüyorsunuz gibisinden yazmayın.
Forum üstünde bu proje ile ilgilenebilenecek, yardımcı olmak isteyen kişileri gruplandırarak bu projeye liderlik edecek birisi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bu şekilde her kafadan bir ses çıkarsa yönetim ve düzen olmaz ise kargaşa olur. Proje topluluk projesi ve proje ile ilgili alınacak kararları oylama ile topluluğa bildirmek daha doğru olur. Bu yıl için kısa bir süre olduğu için bu yıl belli başlı birkaç kişiyi aramızdan seçip bir Discord üstünde sunucu ile ilgili kararları hızlıca alıp topluluk ile paylaşıp bu şekilde bir gelişme gösterilmesini öneriyorum.

benjamin17
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!