Yılbaşı Sunucusu Yapalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kovalski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.687

Yılbaşını minecraft oynayarak geçirelim

• Tabiki, çok güzel olur!

Oy: 14 66,7%
  • Bence süper fikir ama gelmicem xd

Oy: 3 14,3%
  • hayatım var

Oy: 1 4,8%
  • lol atarım daha iyi

Oy: 2 9,5%
  • bruh

Oy: 1 4,8%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeği geçenleri bir kitaba yazmakta hiçbir sorun yok fakat en son birisi kendi hub sunucusunda hostlamayı teklif etti bu kadar basit olacağına emin miyiz

Emeği geçenleri bir kitaba yazmakta hiçbir sorun yok fakat en son birisi kendi hub sunucusunda hostlamayı teklif etti bu kadar basit olacağına emin miyiz
Nasıl yani xx sunucusuna oyuncular giriş yapıcaklar mc.xx.com şeklinde ve öyle mi sunucuya girecekler ? Hosting firmasının ismini geçirerek reklam olacağını düşünüp bunun reklam olmayacağına nasıl karar verdiniz anlamadım. Umarım sorunu halletmişsinizdir :slightly:

Nasıl yani xx sunucusuna oyuncular giriş yapıcaklar mc.xx.com şeklinde ve öyle mi sunucuya girecekler ? Hosting firmasının ismini geçirerek reklam olacağını düşünüp bunun reklam olmayacağına nasıl karar verdiniz anlamadım. Umarım sorunu halletmişsinizdir :slightly:
Halledecek bişey yok, reddettim tabi ki. Demek istediğim sponsorluk deyince sizin düşündüğünüz kadar ufak şeyler istemiyorlar

Projeye neredeyse başladığımızı bilmenize rağmen konuyu hala farklı kişiler ile devam ettirmeye çalışmanız gerçekten takdire şayan. Sizi tebrik etmekteyim. İyi eğlenceler.

Projeye neredeyse başladığımızı bilmenize rağmen konuyu hala farklı kişiler ile devam ettirmeye çalışmanız gerçekten takdire şayan. Sizi tebrik etmekteyim. İyi eğlenceler.
Bizim amacımız projeyi sadece belirli kişilerle yapmak değil buradaki tüm forumla yapmak. Katılmak isteyen herkesin bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. Siz isterseniz ekibinizle yapabilirsiniz tabii.

Bizim amacımız projeyi sadece belirli kişilerle yapmak değil buradaki tüm forumla yapmak. Katılmak isteyen herkesin bu projeye katkı sağlamasını istiyoruz. Siz isterseniz ekibinizle yapabilirsiniz tabii.
Tüm forumun yine bir kişi grubuyla alakalı olduğunu üzülerek size bildirmek durumundayım. Ama fikriniz için size teşekkür ederim. Ekibimle yapmak için çalışmalara başladık.

Tüm forumun yine bir kişi grubuyla alakalı olduğunu üzülerek size bildirmek durumundayım. Ama fikriniz için size teşekkür ederim. Ekibimle yapmak için çalışmalara başladık.
Github projesi herkese açık, sadece forumla limitlendirilmiş bir proje değil bu

Projeye yardımcı olabilirim hatta projenin SonOyuncu gibi birden fazla kurucusu olursa işleri büyütebiliriz.

Kötü fikir değil, yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa seve seve destek oluruz.

Sunucunun kurucusu olmayacak arkadaşlar proje bir sunucu açma projesi değil sunucu hazırlama projesi.

İnsanların arkadaşlarıyla beraber yılbaşını kutlaması için hazırladığımız eğlencesine bir proje. Eğer imkanlar el verirse ve yeterli desteği görürsek, ana bir sunucu açmakta istiyoruz tabi.

Gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken yılbaşını daha eğlenceli hale getirecek şeyler düşünmek ve yapabiliyorsanız bunu github projesine pull request atarak dahil etmek.

Şuan da çoğu şey eksik, güzel bir seed bulmanız bile büyük bir yardım.

Aşağıdaki arkadaşa cevap yazmayın konu baltalamadan şikayet ettim.

Son düzenleme:
Eğer imkanlar el verirse ve yeterli desteği görürsek, ana bir sunucu açmakta istiyoruz tabi
Yani gelen kişilerle reklamınızı "Proje" adında yapıp, arkanıza onca sponsoru alıp sonra kendi adınıza sunucu açacaksınız öyle mi?

Şuan yazdığım şey herhangi bir kişiye bağlı olarak, belli bir kişiyi/kişileri hedef alarak söylemeyeceğim. Bu yüzden lütfen bana söylüyorsun veya söylüyorsunuz gibisinden yazmayın.

Forum üstünde bu proje ile ilgilenebilenecek, yardımcı olmak isteyen kişileri gruplandırarak bu projeye liderlik edecek birisi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bu şekilde her kafadan bir ses çıkarsa yönetim ve düzen olmaz ise kargaşa olur. Proje topluluk projesi ve proje ile ilgili alınacak kararları oylama ile topluluğa bildirmek daha doğru olur. Bu yıl için kısa bir süre olduğu için bu yıl belli başlı birkaç kişiyi aramızdan seçip bir Discord üstünde sunucu ile ilgili kararları hızlıca alıp topluluk ile paylaşıp bu şekilde bir gelişme gösterilmesini öneriyorum.

Şuan yazdığım şey herhangi bir kişiye bağlı olarak, belli bir kişiyi/kişileri hedef alarak söylemeyeceğim. Bu yüzden lütfen bana söylüyorsun veya söylüyorsunuz gibisinden yazmayın.

Forum üstünde bu proje ile ilgilenebilenecek, yardımcı olmak isteyen kişileri gruplandırarak bu projeye liderlik edecek birisi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bu şekilde her kafadan bir ses çıkarsa yönetim ve düzen olmaz ise kargaşa olur. Proje topluluk projesi ve proje ile ilgili alınacak kararları oylama ile topluluğa bildirmek daha doğru olur. Bu yıl için kısa bir süre olduğu için bu yıl belli başlı birkaç kişiyi aramızdan seçip bir Discord üstünde sunucu ile ilgili kararları hızlıca alıp topluluk ile paylaşıp bu şekilde bir gelişme gösterilmesini öneriyorum.
Anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu. Sesim olduğunuz için teşekkür ederim.

Ek olarak belirtmek isterim ki ben şahsen bu projede görev almak isterdim fakat sınav yılım ve bu dönemim sınavlar ile vs geçtiği için ilgilenmem mümkün değil.

Proje ile ilgili 6 kişilik fln bir yönetim kadrosu oluşturup ardından bu 6 kişinin içinden 1 adet ana yönetici gibi bir düzenleme yapılabilir. Bu yönetici grup işini organize edip işinizi tarafsız biri olarak biraz daha kolaylaştırmak isterim. Dediğim gibi benim proje için herhangi bir katkım bulunmuyor ancak organizasyon konusunda yönetim toplanırken yardımcı olabilirim.

Eğer bu tarz bir toplama için bana izin veriyorsanız veya destekliyorsanız proje için discordum benjamin17 üstünden bana istek atın. Küçük bir DC açıp hemen bir yönetim ekibi ayarlayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl