Yılbaşı Sunucusu Yapalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kovalski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.687

Yılbaşını minecraft oynayarak geçirelim

• Tabiki, çok güzel olur!

Oy: 14 66,7%
  • Bence süper fikir ama gelmicem xd

Oy: 3 14,3%
  • hayatım var

Oy: 1 4,8%
  • lol atarım daha iyi

Oy: 2 9,5%
  • bruh

Oy: 1 4,8%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Proje tutarsa destekte bulunabilirim.*

Proje tutarsa destekte bulunabilirim.*
Maddi anlamda zaten makine sponsoru bulursalar fazla destekte bulunulması gerektiğini düşünmüyorum. Hosting firmalarıyla böyle bir projeye sıcak bakıp bakmadıkları konusunda iletişime geçeceğim. Detayları yine buraya yazarım.

1734266437290.webp

Yılbaşı sunucumuz için bir creeper confetti eklentisi yazdım, yılbaşında kimse evinin patlamasını istemez.

Bu yüzden artık sunucuda bir creeper patladığında etrafa zarar vermek yerine bir havai fişek gibi patlıyor ve etkinlik boyunca bol bol havai fişek yapabilmemiz için bize barutla beraber kağıt ve boya da sağlıyor.

Boya düşme olayını olabildiğince vanilla dostu yapmaya çalıştım, yukarıdaki fotoğraftan 10 tane creeperdan elde ettiğim kağıt, boya ve barut oranlarını görebilirsiniz.

Projenin kaynak kodları;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucumuza destek olmak isteyenler için;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu reposunu bir organizasyon oluşturup oraya taşımak istiyorum fakat isim bulmakta çok kötüyüm...

Son düzenleme:
Bir discord sunucusu kursan ordan daha koordine hareket edebiliriz.

Aynen öyle, projeyle ilgilenen tüm arkadaşlar;

discord: ccsquier istek atabilir mi?

Ekledim, bu kadar istiyorsanız kurun bir discord sunucusu o tarafa bakmak istemiyorum ben
Her iki tarafa da bakacağız, zaten sadece isteyenlerle bir "topluluk" kuracağız. 20 yönetici falan olacak öyle diyeyim yani. Hep beraber konuşup yapmaya çalışacağız. Herhangi bir discord sunucusu değil yani.

Her iki tarafa da bakacağız, zaten sadece isteyenlerle bir "topluluk" kuracağız. 20 yönetici falan olacak öyle diyeyim yani. Hep beraber konuşup yapmaya çalışacağız. Herhangi bir discord sunucusu değil yani.
Arkadaş benden talep ettiği için söyledim, daha istekli birisi kursun bendense

Github projesine bizzat ben bakarım ama pek katılım olur mu bilmiyorum. Eklenmesini istediğiniz şeyleri pull request atarak gönderirseniz pull requests sekmesinde eklenen şeyleri oylayarak ona göre ekleyebiliriz tabi bunlar benim hayal evrenimde olan şeyler. İnsanlar bu sistemden ne kadar hoşlanır bilemiyorum :D

İnsanların özellik talep edip hadi yapın demesindense bu özelliği ekleyip pull request atması bana daha mantıklı geliyor millet kendi yapmayınca düşünmeden fikir kusabiliyor

katılım olursa proje tutarsa makine için yazın bana

katılım olursa proje tutarsa makine için yazın bana
Ne kadar yayıncı discordu varsa hepsine yazsak katılım olur bence. Proje tamamen eğlence amaçlı olduğu için destek göreceğini düşünüyorum

Böyle bir şeyi yapmak için acele etmekte anlamsız bence son 2-3 gün kala yapabiliriz

Ne kadar yayıncı discordu varsa hepsine yazsak katılım olur bence. Proje tamamen eğlence amaçlı olduğu için destek göreceğini düşünüyorum

Böyle bir şeyi yapmak için acele etmekte anlamsız bence son 2-3 gün kala yapabiliriz
İlk olarak planlama yapmamız gerekiyor gerisini dediğiniz gibi son günlerde yapabiliriz

İlk olarak planlama yapmamız gerekiyor gerisini dediğiniz gibi son günlerde yapabiliriz
Bence plandansa herkes projeye pull request atsın beğenilenleri ekleyip oynayalım yani tam olarak neyi planlayacaz ben gerçekten bilmiyorum.

Herkes yılbaşını daha eğlenceli hale getirecek bir fikir bulsa ve projeye dahil etse kendiliğinden çok güzel bir hale gelecek zaten

Hosting, youtuber, sponsor gibi konuları dert ediyorsanız bunun için de plandan ziyade forumda bu tarz konularda bilgi sahibi insanları etiketleseniz yeter bence.

Reklam işini de son günlere doğru yaparız, en kötü sunucu dosyaları herkese açık olduğu için isteyen indirir kendi arkadaşları arasında takılır.
Sanırım sizi motive eden şey devasa bir sunucu olması, benim için yılbaşı temalı bir sunucu yapsak o bile yeter o yüzden discord gibi konuları size bırakıyorum.

Random biri çıkıp ben hostlarım rahat olun dese okeyim, tabi bu projenin kesinlikle REKLAM AMAÇLI KULLANILMASINI İSTEMİYORUM.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl