Mustayland
Land Plugins | Team
- Elmaslar
- 67
- Discord İzni

- Minecraft
- Mustafa_ASLAN_
Discord:
mustayland

mustayland
mrlexia
Maddi anlamda zaten makine sponsoru bulursalar fazla destekte bulunulması gerektiğini düşünmüyorum. Hosting firmalarıyla böyle bir projeye sıcak bakıp bakmadıkları konusunda iletişime geçeceğim. Detayları yine buraya yazarım.Proje tutarsa destekte bulunabilirim.*

mustayland
Ekledim, bu kadar istiyorsanız kurun bir discord sunucusu o tarafa bakmak istemiyorum benAynen öyle, projeyle ilgilenen tüm arkadaşlar;
discord: ccsquier istek atabilir mi?
mrlexia
Her iki tarafa da bakacağız, zaten sadece isteyenlerle bir "topluluk" kuracağız. 20 yönetici falan olacak öyle diyeyim yani. Hep beraber konuşup yapmaya çalışacağız. Herhangi bir discord sunucusu değil yani.Ekledim, bu kadar istiyorsanız kurun bir discord sunucusu o tarafa bakmak istemiyorum ben
Arkadaş benden talep ettiği için söyledim, daha istekli birisi kursun bendenseHer iki tarafa da bakacağız, zaten sadece isteyenlerle bir "topluluk" kuracağız. 20 yönetici falan olacak öyle diyeyim yani. Hep beraber konuşup yapmaya çalışacağız. Herhangi bir discord sunucusu değil yani.
Ne kadar yayıncı discordu varsa hepsine yazsak katılım olur bence. Proje tamamen eğlence amaçlı olduğu için destek göreceğini düşünüyorumkatılım olursa proje tutarsa makine için yazın bana
mrlexia
İstek yolladım.katılım olursa proje tutarsa makine için yazın bana
mrlexia
Discord bakar mısın?Ne kadar yayıncı discordu varsa hepsine yazsak katılım olur bence. Proje tamamen eğlence amaçlı olduğu için destek göreceğini düşünüyorum
vionues
İlk olarak planlama yapmamız gerekiyor gerisini dediğiniz gibi son günlerde yapabilirizNe kadar yayıncı discordu varsa hepsine yazsak katılım olur bence. Proje tamamen eğlence amaçlı olduğu için destek göreceğini düşünüyorum
Böyle bir şeyi yapmak için acele etmekte anlamsız bence son 2-3 gün kala yapabiliriz
Bence plandansa herkes projeye pull request atsın beğenilenleri ekleyip oynayalım yani tam olarak neyi planlayacaz ben gerçekten bilmiyorum.İlk olarak planlama yapmamız gerekiyor gerisini dediğiniz gibi son günlerde yapabiliriz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!