Deluxemenus ile yapabilirsinSurvival Sunucumda Yetkililere Özel Kit Yapmamlazım Menülü olursa iyi olur Bunu Nasıl Yapıcağım Daha önce PlayerKits Kullandım fakat Yetkililere özel yapmadım Luckperms kullanıyorum yetki plugini olarak napmalıyım
menu_title: 'yetkili menü'
open_command: testmenu
size: 9
open_requirement:
requirements:
yetkili_özel:
type: has permission
permission: 'yetkili.perm'
deny_commands:
- '[message] Üzgünüm, maalesef yetkili değilsin'
items:
'1':
material: COAL
slot: 0
display_name: 'kit 1'
lore:
- ''
- '&7Kiti almak için &bsol tıkla!'
- ''
left_click_commands:
- '[player] kit yetkili'
Nasıl YapıcağımDeluxemenus ile yapabilirsin
hmm teşekkürler permission kısmına mesela admin.perm mi yazıcamMenüsü requirement kullanarak deluxemenus ile yapılabilir. Kiti de essentials ile yapabilirsin.
Kod:menu_title: 'yetkili menü' open_command: testmenu size: 9 open_requirement: requirements: yetkili_özel: type: has permission permission: 'yetkili.perm' deny_commands: - '[message] Üzgünüm, maalesef yetkili değilsin' items: '1': material: COAL slot: 0 display_name: 'kit 1' lore: - '' - '&7Kiti almak için &bsol tıkla!' - '' left_click_commands: - '[player] kit yetkili'
XBrexorX#2521
Hayır arkadaş sadece menünü açılmasına yetki gereksinimi eklemiş. Siz bence onun yerine şöyle yapabilirsiniz essentials ile yetkili grupları için teker teker kit oluşturup bu kitlerede bildiğiniz gibi yetkisi bulunuyor. O yetkili gruplarınada o yetkiyi verirsiniz. Deluxemenu ile de gereksinimlere girmeden bu işi halledebilirsiniz. Sizde ve çoğu sunucuda essentials ve DeluxeMenu eklentisi bulunmaktadır. Boşa ram kullanımı yerine yani ultimatekits ve playerkits eklentisini kullanmak yerine bu 2 eklentiyi kullanarak yapabilirsiniz. Oyuncu kiti alamıyacağı zaman o alamadığı kitin bariyer olarak gözükmesini istiyorsanızda view requirements kullanabilirsiniz.hmm teşekkürler permission kısmına mesela admin.perm mi yazıcam
Anladım fakat ben menü yapmam için napmamlazım chestcommands ile ayarlasam olur muHayır arkadaş sadece menünü açılmasına yetki gereksinimi eklemiş. Siz bence onun yerine şöyle yapabilirsiniz essentials ile yetkili grupları için teker teker kit oluşturup bu kitlerede bildiğiniz gibi yetkisi bulunuyor. O yetkili gruplarınada o yetkiyi verirsiniz. Deluxemenu ile de gereksinimlere girmeden bu işi halledebilirsiniz. Sizde ve çoğu sunucuda essentials ve DeluxeMenu eklentisi bulunmaktadır. Boşa ram kullanımı yerine yani ultimatekits ve playerkits eklentisini kullanmak yerine bu 2 eklentiyi kullanarak yapabilirsiniz. Oyuncu kiti alamıyacağı zaman o alamadığı kitin bariyer olarak gözükmesini istiyorsanızda view requirements kullanabilirsiniz.
XBrexorX#2521
Benim DeluxeMenu için önceden yaptığım bir rehber bulunuyor dilerseniz ona bakabilirsiniz. 2. sini yakında yapmayı planlıyorum.Anladım fakat ben menü yapmam için napmamlazım
Teşşekürler Sizden İlham alarak işi çözdüm sağ olunBenim DeluxeMenu için önceden yaptığım bir rehber bulunuyor dilerseniz ona bakabilirsiniz. 2. sini yakında yapmayı planlıyorum.
İlgili konu: Tıkla ve uç!
Çözdüm Kardeşim teşekkürlerChestCommand ile yapabilirsin daha kolay fakat izin eklemelisin.
DeluxMenus kullanırsan izin eklemek zorunda kalmassın.
sana tavsiyem deluxmenus :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!