Çözüldü Yetkililere Özel Kit Menüsü Nasıl Yapılıyor Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightKrieg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
LightKrieg
Survival Sunucumda Yetkililere Özel Kit Yapmamlazım Menülü olursa iyi olur Bunu Nasıl Yapıcağım Daha önce PlayerKits Kullandım fakat Yetkililere özel yapmadım Luckperms kullanıyorum yetki plugini olarak napmalıyım

Survival Sunucumda Yetkililere Özel Kit Yapmamlazım Menülü olursa iyi olur Bunu Nasıl Yapıcağım Daha önce PlayerKits Kullandım fakat Yetkililere özel yapmadım Luckperms kullanıyorum yetki plugini olarak napmalıyım
Deluxemenus ile yapabilirsin

Menüsü requirement kullanarak deluxemenus ile yapılabilir. Kiti de essentials ile yapabilirsin.

Kod:
menu_title: 'yetkili menü'
open_command: testmenu
size: 9
open_requirement:
    requirements:
        yetkili_özel:
            type: has permission
            permission: 'yetkili.perm'
            deny_commands:
            - '[message] Üzgünüm, maalesef yetkili değilsin'
items:
  '1':
    material: COAL
    slot: 0
    display_name: 'kit 1'
    lore:
    - ''
    - '&7Kiti almak için &bsol tıkla!'
    - ''
    left_click_commands:
    - '[player] kit yetkili'

Menüsü requirement kullanarak deluxemenus ile yapılabilir. Kiti de essentials ile yapabilirsin.

Kod:
menu_title: 'yetkili menü'
open_command: testmenu
size: 9
open_requirement:
    requirements:
        yetkili_özel:
            type: has permission
            permission: 'yetkili.perm'
            deny_commands:
            - '[message] Üzgünüm, maalesef yetkili değilsin'
items:
  '1':
    material: COAL
    slot: 0
    display_name: 'kit 1'
    lore:
    - ''
    - '&7Kiti almak için &bsol tıkla!'
    - ''
    left_click_commands:
    - '[player] kit yetkili'
hmm teşekkürler permission kısmına mesela admin.perm mi yazıcam

Ultimatekits eklentisini kullanabilirsin.

hmm teşekkürler permission kısmına mesela admin.perm mi yazıcam
Hayır arkadaş sadece menünü açılmasına yetki gereksinimi eklemiş. Siz bence onun yerine şöyle yapabilirsiniz essentials ile yetkili grupları için teker teker kit oluşturup bu kitlerede bildiğiniz gibi yetkisi bulunuyor. O yetkili gruplarınada o yetkiyi verirsiniz. Deluxemenu ile de gereksinimlere girmeden bu işi halledebilirsiniz. Sizde ve çoğu sunucuda essentials ve DeluxeMenu eklentisi bulunmaktadır. Boşa ram kullanımı yerine yani ultimatekits ve playerkits eklentisini kullanmak yerine bu 2 eklentiyi kullanarak yapabilirsiniz. Oyuncu kiti alamıyacağı zaman o alamadığı kitin bariyer olarak gözükmesini istiyorsanızda view requirements kullanabilirsiniz.

Hayır arkadaş sadece menünü açılmasına yetki gereksinimi eklemiş. Siz bence onun yerine şöyle yapabilirsiniz essentials ile yetkili grupları için teker teker kit oluşturup bu kitlerede bildiğiniz gibi yetkisi bulunuyor. O yetkili gruplarınada o yetkiyi verirsiniz. Deluxemenu ile de gereksinimlere girmeden bu işi halledebilirsiniz. Sizde ve çoğu sunucuda essentials ve DeluxeMenu eklentisi bulunmaktadır. Boşa ram kullanımı yerine yani ultimatekits ve playerkits eklentisini kullanmak yerine bu 2 eklentiyi kullanarak yapabilirsiniz. Oyuncu kiti alamıyacağı zaman o alamadığı kitin bariyer olarak gözükmesini istiyorsanızda view requirements kullanabilirsiniz.
Anladım fakat ben menü yapmam için napmamlazım chestcommands ile ayarlasam olur mu

ChestCommand ile yapabilirsin daha kolay fakat izin eklemelisin.
DeluxMenus kullanırsan izin eklemek zorunda kalma
ssın.

sana tavsiyem deluxmenus :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl