Yetkili alımları açılmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BRKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim site kanıtlayacağımız bir durum yok ?
Hocam güzel mantık bu şekil ilerlemeye devam edin önüme gelene ban atayım mantığıyla. Siz hiç insanlarla konuşarak çözüme gitmeyi bilmez misiniz ? Ne malum benim sunuculara girmeyip eleştiri yaptığım nereden böyle bir konuya vararak beni banlıyorsunuz ne hakla ? Forum yönetimini ele geçirdiniz diye insanları haksızca banlamak ne kadar mantıklı ?
1698073749615.png

Ben bu konuyu açarak ban yemedim üstelik yetkili ekibi bile beni sevmiyor. Ben bile ban yemediysem ve siz ban yiyecekseniz bence kendinizde arayın hatayı.

Ekli dosyayı görüntüle 230251
Ben bu konuyu açarak ban yemedim üstelik yetkili ekibi bile beni sevmiyor. Ben bile ban yemediysem ve siz ban yiyecekseniz bence kendinizde arayın hatayı.
Bu forumda hakkımı aramak bile haksızlığa düşürüyor hocam beni. Tek yaptığım sunucu sahiplerinin gerçekleri yüzlerine vurmaktı kendilerini düzeltmeleri için oda konu baltalamak adı altında bize saplandı. İyi forumlar konuyu kapayalım burada, yetkili arkadaşta canı isterse banlar.

Bizim site kanıtlayacağımız bir durum yok ?
Hocam güzel mantık bu şekil ilerlemeye devam edin önüme gelene ban atayım mantığıyla. Siz hiç insanlarla konuşarak çözüme gitmeyi bilmez misiniz ? Ne malum benim sunuculara girmeyip eleştiri yaptığım nereden böyle bir konuya vararak beni banlıyorsunuz ne hakla ? Forum yönetimini ele geçirdiniz diye insanları haksızca banlamak ne kadar mantıklı ?
Kimseye de kafamıza göre ban falan atmıyoruz. Siz forumun kurallarını çiğnerseniz gereken işlem uygulanır banlandıysanız banınızın açılmasını talep edemezsiniz süreli banlar da bu işlem yapılmamaktadır. Forumun yönetimini falan da ele geçirmedik bu senin için ele geçirmek sayılıyorsa çok işin var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl