Yetkili alımları açılmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BRKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.513
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRKN

deli
Yasaklandı
Elmaslar
207
Minecraft
LordBorakan

Discord:

BRKN#0929

Katılan veya başvuranlara şimdiden bol şans dilerim. Umarım forum yeni kural güncellemesini uygulamaya başlar ve rayına oturur. Bu yetkili alımlarının açılması olumlu mu etkiler bir şey diyemiyorum, zira şu an bazı cümle kuramayan kişiler bile yetkili olmuş alt kadroda. Yetkili ekibinin gözden geçirilmesi şart. Sizin düşünceleriniz neler? (İsim belirtmeyeceğim, sormayın, aktif olanların dikkatini zaten çeker)

Yetkili olacak kişilerin çıkarları yüksek olmadığı sürece zaman kaybı gibi geliyor bana. Şu an herhangi bir ücret vs. veriliyor mu bilmiyorum ama artık 3-5 kuruşla döneceğini sanmıyorum. Sanırım bu yüzden sürekli yetkili alımları duyuruları atılıyor. :(

şu an bazı cümle kuramayan kişiler bile yetkili olmuş alt kadroda. Yetkili ekibinin gözden geçirilmesi şart. Sizin düşünceleriniz neler?
Şu forumda yetkili olmanın değerli hiçbir karşılığı yok. Site sahibi görünen kişiler bile ücret almıyor (zaten bu kişilerin forum için kılını kıpırdatmadığını da biliyorsunuzdur beki). Çalışan herkes gönüllülük esasına dayalı görev alıyor, sonuç olarak dediğin türden kişiler de yetkili ekibine rahatlıkla giriş yapabiliyor.

Ancak şöyle bir şey var ki herkes illa da profesyonel ve olgun olarak işe başlamayabilir, ilerleyen zamanlarda tecrübeyle birlikte olgunluk ve profesyonellik kazanabilir. Yani şu an forumda yetkili olup görevini iyi yapamayanlar eğer gerçekten uğraşırlarsa ileride başarılı olabilirler.

Okulların açılması dolasıyla yetkili ekibimizi güncelliyoruz, bu güncellemelerle birlikte forumun düzenini sağlamaya çalışıyoruz.

Forum yetkililerimize özel reklam ücretlerinde indirim, üyelik ücretlerinde indirim gibi şeyler sağlıyoruz bunun yanında yetkili-market'i tekrar düzenleyip aktifleştireceğiz yetkili-market'te discord, spotify, hostinglerden vds, minecraft premium, sunucularda vip gibi gibi şeyler vereceğiz bu gibi ödülleri hak kazanabilmek için raporda puanlama sistemi aktif olacak haftalık raporlarda alacak puanlarla yetkili-marketten puan karşılığında alışveriş yapabilecek yetkililerimiz.

Okulların açılması dolasıyla yetkili ekibimizi güncelliyoruz, bu güncellemelerle birlikte forumun düzenini sağlamaya çalışıyoruz.

Forum yetkililerimize özel reklam ücretlerinde indirim, üyelik ücretlerinde indirim gibi şeyler sağlıyoruz bunun yanında yetkili-market'i tekrar düzenleyip aktifleştireceğiz yetkili-market'te discord, spotify, hostinglerden vds, minecraft premium, sunucularda vip gibi gibi şeyler vereceğiz bu gibi ödülleri hak kazanabilmek için raporda puanlama sistemi aktif olacak haftalık raporlarda alacak puanlarla yetkili-marketten puan karşılığında alışveriş yapabilecek yetkililerimiz.
Efenim bu "Yetkili Market"in bütçesi tam olarak nereden karşılanacak? Ek reklamlar falan mı geliyor yoksa...

Moderatörlere bir ücret vermek yerine moderatörlerin sizin sitenize "daha az para ödeyerek" sahip olabileceği üyelikler getirmek mantıklı gelmiyor. Diğer sayılan içerikler ise her moderatörün değil, en iyi olanların alabileceği içerikler. Yani hayatını MC-TR'ye adamayan sıradan çinko karbon bir moderatör hiçbir geliri olmadan çalışmaya devam edecek.

Sayılan şeyler eğer bir ücret yerine geçecekse trajikomik, asgari ücretin 11.402 lira olduğu yerde moderatörlere "üyeliklerde indirim yapıcaz, günde 20 saat çalışırsanız da belki VDS kazanırsınız" demek pek akıl kârı değil.

Yine de en iyisini yönetim ekibi bilir :)

Moderatörlere bir ücret vermek yerine moderatörlerin sizin sitenize "daha az para ödeyerek" sahip olabileceği üyelikler getirmek mantıklı gelmiyor. Diğer sayılan içerikler ise her moderatörün değil, en iyi olanların alabileceği içerikler. Yani hayatını MC-TR'ye adamayan sıradan çinko karbon bir moderatör hiçbir geliri olmadan çalışmaya devam edecek.

Sayılan şeyler eğer bir ücret yerine geçecekse trajikomik, asgari ücretin 11.402 lira olduğu yerde moderatörlere "üyeliklerde indirim yapıcaz, günde 20 saat çalışırsanız da belki VDS kazanırsınız" demek pek akıl kârı değil.

Yine de en iyisini yönetim ekibi bilir :)
Buna ek olarak kayıt tarihi 1 haftayı bile geçmemiş 0 mesajı olan ve konunun başında belirttiğim gibi cümle kurmayı bilmeyen stajyer veya moderatörler almak yerine forum yönetimi kullanıcılara iyi hizmet etmeli ki eski üyeler yönetime gelsin.

Buna ek olarak kayıt tarihi 1 haftayı bile geçmemiş 0 mesajı olan ve konunun başında belirttiğim gibi cümle kurmayı bilmeyen stajyer veya moderatörler almak yerine forum yönetimi kullanıcılara iyi hizmet etmeli ki eski üyeler yönetime gelsin.
Eski moderatörlerin "eski" olmasının bir sebebi vardır muhtemelen. Kimse gününden saatler ayırıp hiçbir şey elde etmediği bir forum için çalışmak istemez kanımca. Bir yerden sonra ne kadar yükselirsen yüksel aldığın şey 0.

Yeni üyelerin moderatör olmasının tek sebebi de muhtemelen eskilerin olmak istemiyor oluşudur. Eski üyeler artık 13 yaşında değiller, vakitlerini bilgisayar başında öldüren çocuklar artık hayatla tanıştığı için burada zaman kaybetmek istemiyorlar. Yeni gelen 13 yaş grubu da anında moderatör alınıyor dolayısıyla. E artık sektör de yavaş yavaş öldüğü için pek iç açıcı sonuçlar doğmuyor. Forum ayaklanmak için hiçbir şey yapmıyor sanki :/

Moderatörleri bırakın üst düzey yöneticiler bile istediğimiz gibi ilgilenmiyor. Forumdan uzaklaştırıldım ve nedenini kanıtlayabilir misiniz fotoğraflarla dediğimde ticketim ''böyle bir şey yapmayacağım'' diyerek kapatıldı. Bu foruma iyi bir yönetimin gelmesi dileğiyle başarılar.

Moderatörleri bırakın üst düzey yöneticiler bile istediğimiz gibi ilgilenmiyor. Forumdan uzaklaştırıldım ve nedenini kanıtlayabilir misiniz fotoğraflarla dediğimde ticketim ''böyle bir şey yapmayacağım'' diyerek kapatıldı. Bu foruma iyi bir yönetimin gelmesi dileğiyle başarılar.
Çok çelişkili çok kritik xDDD Bütün sunucuların yorumlarını spamlayıp kendi sunucusunu en iyisi olarak paylaşan kişi diyor bunu. Yönetim sana gerekli cevabı vermiş, herkes hakettiğini bulur.

Çok çelişkili çok kritik xDDD Bütün sunucuların yorumlarını spamlayıp kendi sunucusunu en iyisi olarak paylaşan kişi diyor bunu. Yönetim sana gerekli cevabı vermiş, herkes hakettiğini bulur.
Hocam ben sizin sunucunuzu falan kötülemedim ? Mapinizi değiştirmenizi söyledim onuda oyuncular yapıyormuş bilgim yoktu, zaten akşam gireceğimi söylemiştim ve konu tasarımına benim dediğimi üstte 5 6 kişi demiş zaten sistemlerinize bir lafım olmadı ki ? Neyin tribine girerek bana o kadar bilenip şikayet ettiniz anlamışta değilim. Ayrıca siz benim ifşalarımı çıkaracaktınız hala bekliyorum.

Ayrıca diğer sunucular bile yazdığım yorumlara hem discorddan hem buradan düzgün cevap veremezken siz neyi savunuyorsunuz onuda anlamıyorum. Türkiyedeki sunucuların %90'ı birbirinin kopyasıdır, bir kaç istisna harici. Bunlardan biride sizsiniz. Hak edene hak ettiğini söylerim, diğer sunuculardan çaldıkları fikiri yenilik adı altında paylaşıp önümüze koyanlarında sunucularına gereken eleştiriyi söylerim. Hazır pluginlerle acele bir şekilde açılmış sunucunun türk topluluğuna faydasından çok zararı bulunuyor, açacak arkadaş varsa da her şeyini hazırlayıp öyle açsın yorumlara ileride ekleyeceğiz diye cevap vermesinler. Yönetim ekibine gelirsek ben bu forumu en son 1.7.2 sürümüyle minecraft oynarken seviyordum, gerisi fasafiso 0 etkinlik 0 ilgi alaka. Adamlara sebebini sorduğumda haksız olsam (ki haksızlık bir durum yok ortada) dahi bana kanıtlarıyla beraber yasağımı belgelemesi gerekiyor. Ek olarak eleştrisini yaptığım sunucuların sadece 1 tanesine girmedim oda sizsiniz akşamına banlandım ne hikmetse, size bu bilgiler gökten mi iniyor sunuculara girmeden eleştri yaptığım bilemiyorum artik.

Ayrıca diğer sunucular bile yazdığım yorumlara hem discorddan hem buradan düzgün cevap veremezken siz neyi savunuyorsunuz onuda anlamıyorum. Türkiyedeki sunucuların %90'ı birbirinin kopyasıdır, bir kaç istisna harici. Bunlardan biride sizsiniz. Hak edene hak ettiğini söylerim, diğer sunuculardan çaldıkları fikiri yenilik adı altında paylaşıp önümüze koyanlarında sunucularına gereken eleştiriyi söylerim. Hazır pluginlerle acele bir şekilde açılmış sunucunun türk topluluğuna faydasından çok zararı bulunuyor, açacak arkadaş varsa da her şeyini hazırlayıp öyle açsın yorumlara ileride ekleyeceğiz diye cevap vermesinler. Yönetim ekibine gelirsek ben bu forumu en son 1.7.2 sürümüyle minecraft oynarken seviyordum, gerisi fasafiso 0 etkinlik 0 ilgi alaka. Adamlara sebebini sorduğumda haksız olsam (ki haksızlık bir durum yok ortada) dahi bana kanıtlarıyla beraber yasağımı belgelemesi gerekiyor. Ek olarak eleştrisini yaptığım sunucuların sadece 1 tanesine girmedim oda sizsiniz akşamına banlandım ne hikmetse, size bu bilgiler gökten mi iniyor sunuculara girmeden eleştri yaptığım bilemiyorum artik.
Siz kendi yazdıklarınızdan sorumlu değilseniz ve ne yazdığınızı bilmiyorsanız bizim yapacak birşeyimiz yok haklı haksızı siz belirleyemezsiniz bizim size kanıtlayacağımız bir durum yok birazdan ticket konuşmalarını inceleyeceğim üstteki gibi olmadıysa yalan ve iftira atmaktan tekrar banlayacağım.

Siz kendi yazdıklarınızdan sorumlu değilseniz ve ne yazdığınızı bilmiyorsanız bizim yapacak birşeyimiz yok haklı haksızı siz belirleyemezsiniz bizim size kanıtlayacağımız bir durum yok birazdan ticket konuşmalarını inceleyeceğim üstteki gibi olmadıysa yalan ve iftira atmaktan tekrar banlayacağım.
Bizim site kanıtlayacağımız bir durum yok ?
Hocam güzel mantık bu şekil ilerlemeye devam edin önüme gelene ban atayım mantığıyla. Siz hiç insanlarla konuşarak çözüme gitmeyi bilmez misiniz ? Ne malum benim sunuculara girmeyip eleştiri yaptığım nereden böyle bir konuya vararak beni banlıyorsunuz ne hakla ? Forum yönetimini ele geçirdiniz diye insanları haksızca banlamak ne kadar mantıklı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl