Yeter!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Technical kardeşim. Kendini haklı görmen insanı deli etmiyor değil. Sen gelmişsin bana faction açalım sonra kanki ya opskyblock açalım 1 gün sonra hardskyblock açalım 1 gün sonrada plugin paketi yapalım. Neyse bunu geçtim ekibi toplayan sendin. Hatayı kendinde bulman gerekiyor. Sen en iyisi bi skypedeki tüm mesajlaşmalarımızı gözden geçir. Şey demişsin kimse emek vermiyor falan filan. Ben sana plugin paketini ben yapayım dediğimde "yaw yarın yapıcam ben" diye tepki gösterdin. Bende tamam dedim. Yarın oldu hardsky yapıyoruz serveri dedin. :'D Neyse hakkım haram olsun, ahirette görüşeceğiz.
Daha isminde bir ciddiyet olmadan burada böyle bir ciddiyetle mesaj yazman garip...

@Technical kardeşim. Kendini haklı görmen insanı deli etmiyor değil. Sen gelmişsin bana faction açalım sonra kanki ya opskyblock açalım 1 gün sonra hardskyblock açalım 1 gün sonrada plugin paketi yapalım. Neyse bunu geçtim ekibi toplayan sendin. Hatayı kendinde bulman gerekiyor. Sen en iyisi bi skypedeki tüm mesajlaşmalarımızı gözden geçir. Şey demişsin kimse emek vermiyor falan filan. Ben sana plugin paketini ben yapayım dediğimde "yaw yarın yapıcam ben" diye tepki gösterdin. Bende tamam dedim. Yarın oldu hardsky yapıyoruz serveri dedin. :'D Neyse hakkım haram olsun, ahirette görüşeceğiz.

senin hakkın felan yok senin o hakkım dediğin söz varya onun sende h'si yok h'si emin ol ahirette cezanı çekecek olan sensin emeği veren benim istediğim kararıda değiştiririm siz emek vermedikten sonra karar değişikliği yapıyorum çünkü tek emek veren benim biraz emek verseydin sunucunun türü öyle kalırdı mağlesef sende o emek denilen söz bile olmadığı için burda boş yapıp duruyorsun insanları kendine haklı göstermeye çalışıyorsun sana o kadar acıyorum ki isterse senin gibi yalancıya inanan 70 milyon olsun veya daha fazla. benim yanımda allah olduktan sonra problem yok hocam sen böyle devam et allah cezanı bir gün vericek bak bakalım o zaman ne olucak. benim verdiğim emekleri yaptığım plugin paketini 0'dan bile yapamıyorsun işin gücün forum mc-tryi yenmek vs. pöfff ayyyy korktunmu xd ya allah aşkına şu forumda adamlarda belli madamlarda belli. kimse 4 4 lük değildir şimdi sen burda benim hatalarımı saycağına kendi hatalarını say bakalım geçmişte insanlara ne yaptın kadir bey. ne oldu ? sunucun yok tabi canın sıkılıyor değilmi evet öyle ağlamaktan başka foruma girip benle uğraşıyorsun ama bari doğru yap hadi işine kardeşim işine. yetkililer gereğini yapsında şu arkadaş çok konuşmasın. ayrıca değiştirdiğim fikirler oyuncuların fikriydi. ona göre yönlendim.

Sunucumu gördünmü de ilgi çekici şeyler felan ekle diyorsun ? ayrıca kadroyu topladım kadro iyiydi ama adamlar sadace görev yapacaz diyorlarladı yani ilk başta kemik kadroydu sonra kendilerini belli ettiler o yüzden bana söylenme.
aynı mesajı tekrardan diyorum eğer ilgi çekiciyse oyuncular kendiliğinden gelir.
ve kadro senin işin o kadroyu sen toplicaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl