Tanıtım Yeni Tür Event Eklentisi ►Türk Yapımı Kişileştirilebilir ► Hayvanlar/Canavarlar Öldürerek Puan Kazanma Sistemi ► Top 1 Sistemi ► Ödül Sistemi ► CAN147

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

#1 Giriş Kısmı.jpg

#2 Cmd & Perm Kısmı.jpg

#3 Görseller Kısmı.jpg

2020-02-10_11.27.55.png

2020-02-10_11.30.04.png
2020-02-10_11.28.52.png

2020-02-10_11.29.18.png

Plugini anlamayanlar için bilgilendirme.

Eklentinin amacı sizin config dosyasından ayarladığınız miktarda ve sürede doğan ayarladığınız (hayvan/mob) gibi canavarları öldüren oyuncular belirli puanlar kazanmaktadır süre bitince event sona erince top 1 yani en fazla kill yapan oyuncu ayarladığınız ödülü almaktadır bu event sayesinde kişileştirilebilir bir şekilde yarasa event, koyun event, tavuk event gibi seçeneklerle kendi eventinizi yaratabilirsiniz.

Config dosyasından bir görsel

Adsız.png

Fikirleriniz benim için fazlasıyla değerli merak ettiğiniz herhangi bir şeyi rahatlıkta sorabilirsiniz fikriniz var ise bu eklentiye güzel şeyler ekliyebiliriz boss bar veya farklı fikirlere açığım.

Test sunucumuz:

play.realcrafttr.com

Ekli dosyalar

• 2020-02-10_11.27.55.png
    2020-02-10_11.27.55.png
    255,4 KB · Görüntüleme: 140
Konu tasarımı harika
Plugin ondan daha harika
Tebrikler.

Vay başkanım. Bu kadar neden harika şeyler yapıyorsunuz ? :D <3

Sunucularının güzel olduğunu bilirdim ama eklentilerin daha güzelmiş!

bir şey diyeceğim ben bunu da istiyorum çok güzel olmuş eline sağlık :D

ödül ayarları oldukça kullanışsız, komut ve 1 den fazla item verebilme özelliğini gerekiyor, itemlerinde isimleri ve açıklamalarının ayarlanması gerek, şu hali ile oldukça kullanışsız diyebilirim. standart bir görev eklentisi ile arasında pek bi fark yok, x kadar mob kesince ödül veriyor sadece zamanlı olarak işliyor, daha yaratıcı özellikler yenilikler eklemen gerek.

ödül ayarları oldukça kullanışsız, komut ve 1 den fazla item verebilme özelliğini gerekiyor, itemlerinde isimleri ve açıklamalarının ayarlanması gerek, şu hali ile oldukça kullanışsız diyebilirim. standart bir görev eklentisi ile arasında pek bi fark yok, x kadar mob kesince ödül veriyor sadece zamanlı olarak işliyor, daha yaratıcı özellikler yenilikler eklemen gerek.
Benim makina gitti bir halt yapamıyorum malesef bu bir ön sürüm olduğunu düşünebilirsin dediğin gibi top 1 kill kasan oyuncu için komut yazdırılabilir veya config'deki itemstack listesini komple oyuncuya verebilir bir çok seçenek var müsait oldugum zaman güncelliyorum.

Tasarım hoş olmuş, eklentide süper ama geliştirilebilir başarılar dilerim :<3:​

Event skripti yerine artık plugin kullanmak daha yararlı olacak, eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl