Fawkes Network
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- FawkesNetwork
Discord:
Belen#8966
Belen#8966
:(Heyecanla girdim konuya neymiş diye ama okuduktan sonra bu heyecan yerini hayal kırıklığına bıraktı, bence oynanmaz.
QWDŞQWKLDQİWŞDKQWDŞİLQWKŞLK Skyblock Piyasasını Çaktırmadan Bitirmeye Çalışıyorum ŞŞŞŞGüzel kardeşim milletin akıl sağlığı ile niye oynamaya çalışıyorsun. OSPANHDOPASBNDASODPN
Biraz gelişse güzel olur gibiAşırı derecede gereksiz bana göre. İnsanları sinir etmekten başka bir şeye yaramaz.
Vds'e mc yükler sonra kesinti yaşanır tak bitti qwöçdwqkldqwYani konunun fikri biraz saçma bence :D çünkü oyunda kimin en iyi adasının oldğu belli olmaz he şöyle olur adam vds alır vdsine mc yükler öyle yapar o da yani imkansız gibi bişey saçma olur yani knk yapmamanı öneririm
Gelişse de kötü olur zaten saçma bir fikir ne kadar gelişebilir olmadı bir de vip sistemi koy. Vip alan net gitsin sana dava açsın.:(
QWDŞQWKLDQİWŞDKQWDŞİLQWKŞLK Skyblock Piyasasını Çaktırmadan Bitirmeye Çalışıyorum ŞŞŞŞ
Biraz gelişse güzel olur gibi
Vds'e mc yükler sonra kesinti yaşanır tak bitti qwöçdwqkldqw
konsol ile minecraft açabiliyorsun oradan yapabilirler :d onun dışında ekran kartlı vds satan yerlerde mevcut:(
QWDŞQWKLDQİWŞDKQWDŞİLQWKŞLK Skyblock Piyasasını Çaktırmadan Bitirmeye Çalışıyorum ŞŞŞŞ
Biraz gelişse güzel olur gibi
Vds'e mc yükler sonra kesinti yaşanır tak bitti qwöçdwqkldqw
Vip'yi niye aylık satıyorum ki Sunucudan gidersen vip biter? MÖÇQWDKLQWİDLQGelişse de kötü olur zaten saçma bir fikir ne kadar gelişebilir olmadı bir de vip sistemi koy. Vip alan net gitsin sana dava açsın.
Ikowine#6901
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!