Yeni Skyblock Oyun Modu Fikri, Sizce Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana biraz saçma geldi kişiden kişiye değişir

VDS dedğim yan bilgisayar yani anlamayanlar için :D normal vds değil :D

Heyecanla girdim konuya neymiş diye ama okuduktan sonra bu heyecan yerini hayal kırıklığına bıraktı, bence oynanmaz.
:(
Güzel kardeşim milletin akıl sağlığı ile niye oynamaya çalışıyorsun. OSPANHDOPASBNDASODPN
QWDŞQWKLDQİWŞDKQWDŞİLQWKŞLK Skyblock Piyasasını Çaktırmadan Bitirmeye Çalışıyorum ŞŞŞŞ
Aşırı derecede gereksiz bana göre. İnsanları sinir etmekten başka bir şeye yaramaz.
Biraz gelişse güzel olur gibi
Yani konunun fikri biraz saçma bence :D çünkü oyunda kimin en iyi adasının oldğu belli olmaz he şöyle olur adam vds alır vdsine mc yükler öyle yapar o da yani imkansız gibi bişey saçma olur yani knk yapmamanı öneririm
Vds'e mc yükler sonra kesinti yaşanır tak bitti qwöçdwqkldqw

QWDŞQWKLDQİWŞDKQWDŞİLQWKŞLK Skyblock Piyasasını Çaktırmadan Bitirmeye Çalışıyorum ŞŞŞŞ

Gelişse de kötü olur zaten saçma bir fikir ne kadar gelişebilir olmadı bir de vip sistemi koy. Vip alan net gitsin sana dava açsın.

konsol ile minecraft açabiliyorsun oradan yapabilirler :d onun dışında ekran kartlı vds satan yerlerde mevcut

Sevebilecek kitle olsa bile Türk kitlesi için uygun olmadığını düşünüyorum. Emek oyuncuları, emeklerinin gitmesini istemezler.

Açıkçası bunu belirlenmiş ve geliştirmeye dayalı bir oyun stilinin içerisine mini bir oyun olarak ekleyebilirsiniz. Atıyorum bu sistemin adı Zindan olur her zindana girdiğinizde bölümleri geçer ve ödüller kazanırsınız. her çıkıp girdiğinizde sıfırlanır. Fakat genel bir oyun türüne yapmaya çalıştığınızda bu minecraft için işlemez bana göre.

Sinir hastalıgına yol acıcak 10/10 fikir diyebilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl